- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
Nem kell egyszerre a PC-hez és az Xboxhoz/PS-hez csatlakozva lennie a DAC-nak, elég csak az egyikhez. Rádugsz egy usb-t az Xboxra/PS-re és a PC-re is, és átteszed. A Nova 5/7 dongle-t is át kell dugogatni
Szoftver tekintetéban a Pro-nak nincs mobil appja, annak csak a DAC-on tudod a saját EQ-dat finomhangolni (és nyilván a Sonarban) vagy kiválasztani a kb 200 db DAC-ra települt játékspecifikus hangprofilból.
A mobilos Arctis app az összes gamer fejhallgató mobilos app közül vélményem szerint a legjobb, én Arctis Gamebuds-al használom. Ott annyi hátrány van, hogy az appban nem tudod szerkeszteni a saját EQ-t, csak PC-n a Sonarban, és azt tölti át a mobilraNem tudom hogy Nova 5-nél is így van-e, azzal nincs tapasztaltom.
Ahogy délelőtt írtam neked, rá nem sokkal már meg is jött a Nova 7 (WOW Ed.), így volt időm egész délután tesztelgetni fej-fej mellett a Nova Pro-val.
Saját vélemény:
- Mindkettő tipikus Novákra jellemző hangzásvilágot adja
- Az alapvető hangprofil a 7 esetében V-karakter, a Pro esetében semlegesebb-enyhébb V, ezeket a profilokat meg is tartják azonos Sonar beállítások mellett
- Basszus tekintetében a Pro a sub-basszus tartományban lehengerlő, a 7 inkább a közép basszusban erősebb. A Pro érezhetőbben tagoltabban, szeparáltabban adagolja a basszust. Középtartományban kisebb a különbség, magas hangok esetében a Pro érezhetően jobb, finomabban jeleníti meg a részleteket, "ropogósabban" szól minden, a 7 a felső-közép, valamint a magas tartományban "digitálisabban" szól, a Pro természetesebben.
- Részletesség tekintetében FPS-eknél mondjuk 10%-ban van lemaradva a 7 a Pro-hoz képest, RPG játékoknál ez nagyobb valamivel. Ahol a leginkább kijött a Pro részletgazdagsága a 7-ével szemben az a zene volt, ott jelentős volt a Pro előnye.
- Pozícionálás/térhatás és hangszínpad/tér tekintetében a legkisebb a különbség. A Pro talán egy hajszállal jobban kezeli a térhatást - melyik irányból jönnek mondjuk a léptek, de nagyon kellett figyelmi hogy észrevehető legyen a különbség. A hangtérben szerintem nincs differencia.Összességében a saját tesztek alapján kb 20-25%-al "szól jobban" a Pro mint a 7. Ezt nyilván mérlegelni kell, megéri e felárat...
Ha főleg FPS-el játszol, és 50-60 ezer körül kifogsz egy jó akciót a Nova 7-re (Nova Pro ugye 120ezer körül szokott lenni), akkor szerintem nagyon jó választás, de ha többet rászánsz, és FPS-ben utazol, akkor a Stealth Pro [link] verhetetlen, és most kb 96ezer körül el tudod hozni a gyártótól.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest