- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Specifikáció szerint 0.5 sone. Az meg halk.
Bővebben: link
Nekem egy ATI Silencer 1-em van ugyanezzel a ventivel és halk. Igaz a VGA Silencer a 0.2 sone-jával halkabb, de kevesebb levegőt is szállít és Nvidiára nem megy rá, tehát ez itt most nagyon off. -
Bass
addikt
Hja mivel lehetne mérni a hőfokát? Mondjuk ha veszek egy autós digit kijelzős hőmérőt az jó? Vagy baromságokat kérdezek?
-
Bass
addikt
Mondom a ventik amiket hozattam német O-ból baromi halkak még 12v-on is de mivel a gépembe van egy venti szabályzó (w-force) teljesen le vannak véve és eddig ami hangos volt az a vinyó,IBM ATA 100 ,80GB ami amúgy sem hangos példány,szerintem te azért nem hallod mert más elnyomja pedig hidd el iszonyat hangja van
vagy lehet hogy neked nem coolermaster hűtő van rajta hanem régebbi Inno? Bár tény hogy jól hűt mert gondolom akkor nem lehetne ennyire felhúzni de akor is lecserélem.
-
gerg0
aktív tag
Ugyanilyen karim van, vettem rá 1 Arctic Cooling NV Silencer 3-at és nem bántam meg. 6 év garancia van rá és a felrakása is gyerekjáték, csak 4 csavart kell meghúzni.
így néz ki: Bővebben: link
itt lehet kapni:Bővebben: link
bruttó 5875Ft. -
Pompi
nagyúr
Neked nincs erről képed? Úgy 1xübb lenne ötletet adni. A lényeg, hogy a gyári ventit le kell cserélni mondjuk egy alacsony fordulatszámu 8 centisre. A kérdés csak a rögzítés. Én egy Leadtek 4200-nél ezt úgy oldottam meg, hogy a kártya mögé tettem merőlegesen egy ventit az fújja le róla és ki házból a levegőt.
Egyébként pedig itt is körbe nézhetsz (kérdezhetsz).
Bővebben: link -
Bass
addikt
Egy 5900XT ventit szeretnék lecserélni ami ugyan jól müxik de baromi idegesítő a hangja a kártya egy inno 5900XT amin nem a neten fellelhető képeken látható hűtés van gyárilag hanem egy coolermaster full réz sőt még a ramokra is réz hűtőt raktak csak a hangja ami engem nagyon zavar ugyanis már sikerült a gépemben lecsökkenteni a ventik hangját úgy hogy a vinyó hangosabb volt náluk de most meg az új kari lett a sereghajtó csinálta már valaki ,esetleg van róla képe,leírása?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- ASUS ROG Ally
- Formula-1 humoros
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest