Aktív témák
-
damatic
tag
Nah, itten
Nem ezen állt, hanem előbb bakon, sztán jobboldalán, sztán baloldalán, sztán utánfutón (homoxórásra), sztán megint bakon, sztán amikor visszakerült a futómű, akkor record lemezfelniken. (Restauráltam a járgányt.)
A felniket nem görgőztettem, nem éreztem, hogy kellene. Csak lehomokszórattam (össze-vissza volt pingálva) aztán felpolíroztattam, végül kapott Glasurit lakkot.
Ezzel vettem, és vissza akartam én ezt tenni az asconám alá, azért bíbelődtem vele ennyit, de kicsinek találtam hozzá.
A felni pontos mérete: 5,1/2J*14 4X100 ET49
A gumik meg kettő pirelli p4000 185/60, meg kettő semperit 185/60.
Ahogy ismerem opelékat, rámegy (olyan egykaptafára csinálták ezeket, hogy a fél asconám kadett: a fékrendszer, motor, váltó, kormánymű, kapcsolók, műszerek, kilincs, sőt még a zárak is kompatibilisek, meg a gyujtáskapcsoló is) a másik felét meg felhasználták az A vectrához (tök ugyanaz a futómű).
Azt tudom még mondani, hogy kifexek egy olyan corsa elé, mint a tied, és nem engedem addig el, amíg fel nem próbálhatom rá.
Tényleg, a tied még a kockalámpás, vagy már a gömbölyített? -
damatic
tag
Namármost:
Milyen járgányra tennéd?
Próba (is) megoldható, bár az inkább már akkor, amikor eléggé biztossá válik, mert nem tudom, hogy az ismerősöm mennyire ''baráti árat'' kér a fuvarért.
A gumikról meg szándékosan nem írtam semmit, mert a felnit árulom. De most, hogy így rákérdeztél: azokat le kell róla dobni (7 évet állt az autóval együtt, és le van öregedve).
Jah, csere?
Digifényképező, mp3-as fejegység, esetleg kenwood cdtár, házimozi (utóbbi vagy kompakt, vagy olyan player, amiben van tuner és a seggén végfokokhoz kimenet) - ilyesmi érdekelne.
Anyósom nekem is van.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest