- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Brumi˘
addikt
Update:
PipaProPapa
tzsolesz
ImI87
AtGEgy kis változás:
1GPU tuningba a kategóriák nevei megváltoztak és egy szövegbuborákba tettem a kategóriába szereplő kártyák listáját. Ennek oka hogy már nem fért el a sok kártya neve.
Kategóriák:1: HD4870/GTX260/GTX280
2: HD4850/8800GTS(G92)/8800GTX/8800Ultra/9800GTX
3: 8800GT/9800GT/HD3870
4: HD3850/HD29000PRO/HD2900XT/9600GT/8800GTS(G80)/HD4670/8800GS/9600GSO
5: 8800MGTS/HD2600XT/HD2600PRO/8600GT/8600GTS/8600GEHa valakinek van jobb ötlete hogy lehetne ezt megvalósítani akkor szivesen várom akár privátba akár ide.
-
-
B-L-A-C-K
titán
Á ezt nem hagytam annyiban: 7655 pont!
-
Laraxior
titán
Ez történik ha gyorsan indítok két CPU-Z-t
kicsit megelőlegezte nekem a logot,csak elfelejtette átírni QX9770re,így maradt QX6600
nah mindegy, 24/7es beállítás,ezekkel játszom XP-n. Nem valami fényes,de majd érkezik jobb is.azt a 41 pontot gyorsan összevágom
aszittem több híja lesz...
-
Foglalt név
addikt
Nem akarod erre ráfotosopolni?
Egyébként rover vagy vlki kitalálta ezt a mi legyen a képen dolgot, de lehet csak én nem értem. Mintha osztanánk az órajellel az eredményt. Mi értelme ebben csalni? Nézi valaki, hogy 3MHz-el lassabban vagy gyorsabban kaptál 2 ponttal többet? -
NFree
addikt
-
Rusher
őstag
Az az érdekes, hogy ha alapon van minden akkor is csinálja...
Aztán újraindítom a gépet véletlenszerűen egyszercsak végigfut a teszt elindítom egyből utána újra akkor meg megint leáll.....érdekes szintén egymás után 3x leállt....kikapcsoltam a physx-et lefutott, visszakapcsoltam a physx-et és azzal is lefutott
A vidkarin emelek 10Mhz-et hibával leáll, de pl. lefutott úgy is, hogy +15% tuningal....hát nem értem....elinte végig sem ment sőt volt olyan hibaüzenet, hogy az Adobe Flash 9 nem bírja futtatni a videót az adott felbontáson..pff...mondom miez..leszedtem felraktam a Flash 10 beta-t utána többször nem jött elő egyből lefutott
...áhh...leszedek mindent és felrakom újra hátha az a baja
-
Laraxior
titán
ühh..neked piros? nekem kék szokott lenni,mint a nagytöbbségnek. Az a baj hogy 3840 és 4100 között nem tudom mit és mennyi fesszel megy a quad... 4.1hez hidegebb víz kellene.
mennie kell a P5K lap elég jól megy. 450x8 a vége? szerintem az a lap viszi a 470 körüli FSB-t. csak hűteni kellene -
DeSanto
őstag
Szia!
Azért írok mert nekem is HD4850 van jelenleg.
Az lenne a kérdésem hogy mikor húzom a GPU-t mondjuk 730-ra akkor a 3dmark vantage olyat csinál hogy megy a kép 20fps-el majd megáll egy pillanatra felugrik az fps 30-ra (gondolom ami kimaradt) megy tovább megint 2mp-ig normálisan utánna megint megáll és megint megy.Ez normális vagy mi a bja?
Nálad volt ilyen jelenség?Köszönöm a válaszod!
-
Laraxior
titán
egy kis órajelnövelés,az esti nagyteszt előtt
ha sikerül végre beindítanom azt a nyamvadt Pistát akkor izzíthatod a két kazánt... a kéket és a pirosat
-
Beowulf_78
addikt
Megvan az az eredmény aminél feljebb nem akarok menni. Óvatos duhaj vagyok, a max. tuning sosem érdekelt. A Procit is megránthattam volna 3840-re, de nem akartam. Ez a 10730p is úgy gondolom fémjlezi a 260-as széria erejét, de leginkább a BFG-nél végeztek jó munkát.
Bírta volna tovább is, mert csak 75% ventifordulatig toltam, és itt is max. load 65 fokos volt a GPU a tesztek alatt. Mindenképp olyan eredménnyel akartam képviseltetni magam ami lehetőség szerint a mindennapokban is használható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest