- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Hát nem tudom ,nekem nem jött össze.
Biztos, hogy szoftveres a problémám, mert 8.11-el gyönyörűen megy. Ezt azért mondom, mert csak egy bridge-el van átkötve.
Zájec: gratulálok, nem semmi így első nekifutásra.
Macka: Nekem már induláskor letilt a windows egy nem kompatibilis grafikus hardvert 8.11 fölött. 8.11-el nincs problémám, azzal okés. Nincs valami ötleted erre?
-
Dubmaster
aktív tag
Jah, de lapcsere nélkül nem fog ez nagyon tovább menni! Még a VGA-ban van egy kis tartalék, de, ha megnézed, 3,6-on csak 5000 pötty a proci, ennek 6000 felé kellene járni. Kollégám szerint a DS3L gyengéje, hogy 3 fázisú és nagyon leesik a fesz terhelés alatt...ill. memóriakezeléssel is gond van.
-
Rover623
félisten
-
VinoRosso
veterán
hát lehet hogy röhögni fogsz rajta, de nem tolt rajta annyit amennyit kéne. Valami gixer van a memkó-nb-proc párossal, mert visszaesett a memóriateljesítményem elég rendesen. Egy 100 pöttyöt még kéne rajt tolnia. Ennyivel ment 3,6on is kb egy 6600ossal, igaz akkor kb 30-40%kal gyorsabb volt a lapom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest