- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtooomi
tag
válasz balazs_t #9288 üzenetére
Ez egy GTX280 teljesítmény, és utoljára 30k-ért láttam 7950GX2-t, szóval 60k-ért még ez is jobban megéri mint egy GTX280...Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Laraxior
titán
válasz balazs_t #10727 üzenetére
milyen lapban ment a cucc?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SzlobiG
félisten
-
Laraxior
titán
válasz balazs_t #10733 üzenetére
semeddig mert instabil.... nem is nagyon próbálkoztam semmi extremmel,csak 24/7es beállítást kerestem. A Giga lapomba is belkerül egy E8500,10 perc alatt megtaláltam a proci végét...4703MHz ezzel meg csak kínlódok...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz balazs_t #14808 üzenetére
XP még mindig csak 2GPU-t támogat....
-
Johni5
őstag
válasz balazs_t #15224 üzenetére
Szia Balázs!
Tőlem vitted az egyik 9800gx2-t/XFX 9800gx2 XXX/
Mennyi ram van a gépedben?
Én 21000 pontot húztam ki a kariból egy E3110@4.3GHz-n 8GB rammal.
Minimum 4GB kellett a Vista X64-hez
Crysis-hoz 6GB 4GB-al szaggatott,későn töltötte a háttér grafot.A konfigom ez volt:
Gigabyte X48-DS5
Intel Xeon E3110@4.3GHZ(E8400)
4x2GB Corsair XMS2 800
Na és a kari persze
A tápom Enermax Liberty Modular 500wEgyszer már írtam,de mégegyszer lebaszatom magam
X58,Ci7 920 -al a 9800GTX 3DMark-ban megverte a GTX280-at!!!!
Ha tetszik,ha nem .ÉN teszteltem,nem mások mondták. -
tzsolesz
nagyúr
válasz balazs_t #15231 üzenetére
Linkelj már egy fotót az eredményről, úgy hogy a cpu-z, és a gpu-z ablak is kint van, no meg az eredmény ablak details-e is meg van nyitva. szerintem a proci lesz a ludas. egy maggal nyomatod végig a markot. De az is lehe, hogy valamiért nem váltottak 3D módba a VGA-k.
Bagira01 Ja ja, itt egy 4850-es eredmény is.[link]
túlságosan proci függő ez a teszt már. Szegény 3DMark06 megkergül a Core i7-től.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs