Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Ideznek a 'http://3dfx.uw.hu/'-rol majd mondanam a velmenyem:
Voodoo Rush:
'' Igazából nem volt ez rossz megoldás, de magasabbra volt téve a léc, mint amit a kártya el tudott érni.''
nem tudom hogy lattal-e eloebn ijjen kartyat, de ennel szarabb kepet meg eletemben nem lattam homajjos es szellemkeps volt hogy hasznalhatatlan, 2-3 tipushoz volt szerencsetlensegem az egyik esemrosemnek cserelgettek egy ideig asztan megunta
Voodoo Banshee:
''egy kiváló 128 bites 2D-s chippel'' nem tusdom miben volt kivallo a 2d csip, de hogy az se kepminosegben az bisztos, majdnem egy szallitmany sony trinotronos 17sf es sf2 dobtunk ki mire kiderult hogy nem szarok a monitorok csak a banshee-k kepminosege annyira csapnibalo, termeszetesen osszehasonklithahtlanul jobb volt mint a rush, /akoriban kiloszmara attunk el belole tehat vot jo nehany tipuhoz kozunk/
udv
neduddki
p.s. ne vedd magadra nem bantasbol irtam csak a tenyek kedveert.
vedd figyelemeb hogy ben beszelek jatekokrol es sebessegekrol hanem 2d kepminosegrol. na mos takkor johet a keresztviz:!!!:- )))
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest