- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Hali!
Köszi a hozzászólást!
Nos.. a ''rendezői'' egyik oldalnál sem lóg bele a kasztniba a lámpa, amit látsz, az a HDRI-lámpabúra-lökhárító tükröződése. Ha jobban megnézed, akkor valamennyire látszik a lámpabúrán is az az árnyalat különbség. De megnéztem a MAX-ben is, és ott sem lóg bele.
A gumi 2 Bump-ból van, sajna csak kis felbontású kép, így nehéz lesz belőle éleset csinálni. A 2. renderen látszik már, hogy visszább vettem a Speculart.
Render:
Már én is kerestem a Bounce-ot a Brazilban, de sajna nem találtam sehol. A Skylight egymagában nem segített rajta.
A környezet találkozásánál én is gondoltam, hogy kellene vmit, de nem ez volt a fő szempontom.
Az útat pedig, ha jobban megnézed, akkor a vonalak alapján állítottam be a kocsihoz, ami egy sávot jelent. Ez nem igazán csatornafedő akar lenni, de majd arrébb tolom a textúrát, hogy ne látszódjon. Bump sajna nem volt kifejezetten ehhez a texturához, de majd csinálok belőle bump map-et, aztán megnézem, mennyivel lesz jobb.
A kipufogó meg így néz ki, majd a belső krómot befeketítem, mert így tényleg csak ide-oda verődnek a fotonok.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 256GB Grafit - 77% akku, dobozában, független
- Apple Watch Series S11 BT 46 mm, JET BLACK ALU , ÚJSZERŰ, üzletből, garancia 2028.03.18ig, Csere ON
- Lenovo X390 13,3" laptop matt kijelző / Intel i7-8665U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD / magyar bill.
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB (4)
- 50% kedvezmény Sennheiser Flex 5000 csinálj vezeték nélkülit a vezetékesből!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7-8700 workstation /számla- garancia
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest