Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThomasBernar
csendes tag
Sziasztok!
Iskolákat böngésztem verejtékkel, próbálom összehasonlítani őket... 3DHome, MeshArray, IMMI. Mindegyikben van valami extra plusz, amiért érdemes lenne odarakni fél milliót. Bárki, aki olvassa ezt a bejegyzést és járt ilyen suliba, véleményeket kérnék.
15 évnyi 2D-ről (PS, ID, AE, PR) lovagolnék át 3D-re, főleg belsőépítészeti és építészeti látványtervre - így gépész végzettséggel
A youtube ilyen-olyan tutorialok nem váltak különösebben hasznomra - vagy csak nem fogtam fel 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- Futás, futópályák
- Brave
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Orion HS500 elado.
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- ÚJ BONTATLAN FÓLIÁS Nokia 3310
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A youtube ilyen-olyan tutorialok nem váltak különösebben hasznomra - vagy csak nem fogtam fel