- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Új háttérbiztonsági frissítési rendszert kaptak az Apple cuccok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
James33
üzenetére
Szívesen!
1. Nem vagyok tapasztalt nurbs modellező, tehát sajnos ennél komolyabban nem tudok segíteni ebben a témában.
2. Ahogy mondtam is, a Max nem egy tipikus nurbs modellező, ez csak egy modul benne, más programokkal kéne próbálkoznod, ahol fejlettebb ez a lehetőség.
3. Valószínűleg a spline-ok vertexei nincsenek weld-elve, így különálló curve-ökből állnak, ezért lehet, hogy nem jelöli ki az egészet.
4. A dolognak ennyire az elején tényleg inkább tutorialokat, kézikönyveket kell olvasni, mert ha mindenki pontról pontra végigkérdezgetné a problémáit, akkor nem működnének ezek a topikok. Ha egyfolytában kérdeznél, akkor van több lehetőség is: online tanfolyamok, iskolák, személyes oktatás esetleg, ha meg tudsz egyezni egy szakemberrel. Én is több fizetős online tanfolyamot végigcsináltam évekkel ezelőtt, tonnányi tutorialt végignéztem, éjszakákat ültem a gép előtt egy-egy probléma miatt. Ezt máshogy nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Filmvilág
- LG LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- HP ProBook 450 G8, 15,6" FHD, i5-1135G7 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 i7-11G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest