- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
James33
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszodat Rayyy!
Ez nagyon jó,meg is próbáltam ,megnéztem a küldött linket is és még nagyon sok tutorial videokat de valahogy nem akar nekem összeállni egy testé. Én úgy csináltam,hogy az ágy több állított line-ból áll.
Ekkor még sima line.Kijelölöm,majd átalakítom convert to Nursba.Ez oké,így teszek a többivel is.
Nurbs panelen megnyomom a create U Loft surface gombot,és mikor az első elemre rámegyek akkor nekem csak az az edge jelölődik ki kékkel amin per pillanat vagyok,de a videókon az egész kijelölődik egyből.Tehát olyan mintha csak a line edge része lenne kijelölve és nem az egész vonal.Tudom még van mit tanulnom ,meg nézek rengeteg videót is de csak úgy tanul az ember ha kérdez is közbe.
A válaszokat előre is köszönöm.
Remélem nem írtam le túl kacifántosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest