- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
válasz
Karesz50
üzenetére
Én nem szeretném semmilyen programba exportálni, ő szeretné, én csak segítek neki mert ilyen jószívű vagyok, és ismerem a programot.
Tudom mire való a dummy (egy ipari hulladék program hibáinak és marhaságainak megkerülésére, amely programot 3ds max-nak hívják), de én nem használtam (és milyen jól tettem, hogy a saját modelljeim animációinál kerültem ezt a megoldást, tudva hogy egy ilyen primitív bugoktól hemzsegő tákolmány modellezőprogramnál jobb mindent a legjobban leegyszerűsíteni, hátha azt képes normálisan kezelni...).
Ahhoz képest hogy én vagyok "tök hülye" a munkafázisokhoz, a saját modelleimen mindezen túl voltam, többször is, emellett még nekem kellett javítanom az ő modelljén olyan hibákat is, hogy fantommaterialok, duplázott materialok, már nem létező de bizonyos objektumokra még mindig ráhúzott materialok, és az általános optimalizáció a játékbeli rajzolási hívások csökkentésére.
Pályafutásom pedig önmagamtól függ, ugyan is a munkám teljes egészét egyedül csinálom beleértve a modellezést, animálást, textúrázást, optimalizálást (a 3D motorok és grafikus API-k ismeretében), hangokat, programozást, és értékesítést is.
Egyébként igazad van, nem lesz hosszú pályafutásom a szakmában, ugyanis az utolsó modellemet fejezem be hamarosan, ugyanis azt mondtam pár hónapja, hogy ennyi én befejeztem, mert elegem van a maxból, minél jobban megismerem a nem, vagy rosszul vagy félig működő featureket, a sok éve javítatlan bugokat, és a nulla érdemi fejlődést(na jó, a 2013-ban végre eljutottak a barmok addig hogy a viewportbeli megjelenítés nagyjából bugmentes legyen
), és azt hogy egy új kiadás egy pár bugfixből és néhány beépített, innen onnan összevásárolt eredetileg usermade scriptből áll, annál jobban utálom. Nem éri meg az idegeskedést és az időt. Maradok a programozásnál, ott legalább van fejlődés, nem egy retardáltakból álló belterjes cég uralja az egészet, mint az autodesk.
Azért sejtettem hogy az írt problémára sincs rendes megoldás csak a favágó módszer, mert nem vártam többet egy olyan programtól ahol alapvető mindennapinak tűnő műveletekhez fejben kell koordinátákat számolgatnom, és vertexenként bepötyögni, vagy segédobjektumokkal kerülőúton elérni egy igen egyszerűen kivitelezhetőnek tűnő célt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- További aktív témák...
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), és azt hogy egy új kiadás egy pár bugfixből és néhány beépített, innen onnan összevásárolt eredetileg usermade scriptből áll, annál jobban utálom. Nem éri meg az idegeskedést és az időt. Maradok a programozásnál, ott legalább van fejlődés, nem egy retardáltakból álló belterjes cég uralja az egészet, mint az autodesk.