Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RefeeZ
tag
no,hát igen...néhány órája elég para volt a helyzet és gondoltam nem tökölök az első autóval először tanulok kicsit aztán a következőknél majd javítgatom a hibáimat...viszont egyből utána elkezdtem újból,előről és azóta a 17 részéből a tutornak megcsináltam 3at
Bővebben: link így néz ki most smoot-al a kocsi.még nem egy szépség de valami autóra hasonlító alakot öltött úgy gondolom
....mondjuk az gáz hogy a srác a tutorban csinálta 25percig én meg 4órán át....dehát tudjátok hogy van ez....nézen,ablakváltás...néhány dolog nem megy elsőre...kicsit bennemaradt a kocsiban az egyéniségem
P no szal ennyi,amit ma megcsinálok még azt sztem feltem olyan 10-11 magasságában 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
P no szal ennyi,amit ma megcsinálok még azt sztem feltem olyan 10-11 magasságában