- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dregpeter
tag
na azota más problémám is van. . .
Csináltam egy fejet, felcsontoztam , nyakcsont, fejcsont, álcsontok. Psyhque helyett skint hazsnálnék, a pontosabb száj animácio miatt is. Először hazsnálnám, De az a bajom, hogy hozzárendelem a fejhez(bőr) és bejön ugy hogy különböző szinekbe van felosztva a fej ( mezőkre, amelyeket a skin mozgat különböző csontokra) de az a bajom, hogy nem tudom ezeket megváltoztatni, akkor sem ha a csontokon lévő izét ( nem tudom minek nevezzem) huzogatom állitgatom, nem változik semmi,
valaki tud ebben segiteni?
valami speciális tutorial van valahol rola?
mert amit eddig láttam(találtam) abba nem fordult ez elő, vagy valami beállitáson tásiklottak . . .
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest