- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
Új hozzászólás Aktív témák
-
van egy sor, a glEnable (GL_DEPTH_TEST), ami gyakorlatilag bekapcsolja a Z-puffer algoritmust a távoli-közeli dolgok meghatározására, és a láthatóságra. De ezt rendszeresen törölni is kell, ez a glClear(GL_DEPTH_BUFFER_BIT);-rel lehet. NA én jó helyen töröltem, de a render függvényemben (amit a végtelen ciklus időről időre folyamatosan meghív) rossz helyre tettem a depth-test-et. ugyanis wireframe módban nem kell a depth-test, és úgy gondoltam, hogy akkor majd az if-nek a másik oldalán (van egy if, ami meghatározza, hogy wire vagy shaded módban renderel) majd bekapcsolom. be is kapcsoltam, de ott nem kapcsolódik be...
Erre figyelni kell, nem először volt olyan gondja a programnak, hogy látszólag mindegy lenne, hogy hova teszed azt a sort, de mégsem az...
PL:
az elején, amikor megadod, hogy milyen könyvtárakat szeretnél include-olni:
#include <stdlib.h>
#include <stdio.h>
#include <GL/glut.h>ha a glut.h a stdlib és stdio előtt van, akkor a progi nem fog működni
komoly, valami miatt nem mindegy (pedig itt még nem hív meg egy függvényt sem, csak arról van szó, hogy miket szeretnél majd használni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
komoly, valami miatt nem mindegy (pedig itt még nem hív meg egy függvényt sem, csak arról van szó, hogy miket szeretnél majd használni...)