Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Mobil flották
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
sziasztok
i'm back, jelentem túléltem.nagynehezen, prodigy elég halálközeli élmény volt
Bici: szép nyakatekert megoldás, mit ne mondjak, na nem minth én egyszerűbbeket írtam volna
Boolean-tsmooth, naigen, boolen olyan szép topológiát tud arázsolni egy modellre, hogy nem is csodálom, hogy megfekszik tőle turbosmooth.
Az elmúlt 8 napban sikerült elpusztítanom a maradék 3 agysejtemet is, úgyhogy most ha lehet még nem ötletelnék rajta, hogy miért is bibis a booleanos megoldás.
heartdesign: szívesen válaszolnék, de ez a hogyan lehet jó textúrákat készíteni (amúgy shader, a textúra csak a shader egy része) kérdés olyan mintha azt kérdeznéd hogyan lehet hegedűlni. 3d területén nem hátrány a nagyfokú önállóság nomeg kreativitás, de kezdésnek ajánlanám a www.spot3d.com áttanulmányozását, aztán world3d.hu-n van emlékeim szerint egy egészen jó leírás külöünböző anyagcsatornákról.Amúgy SG-n is nem véletlen, hogy nem válaszolt rá senki sem.
Kerámia: diffusenak vmi alapszín, esetleg textúra, egy enyhe noise bumpnak, némi glossy reflection és megisvagy.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Milyen notebookot vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mini-ITX
- Milyen autót vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Boolean-tsmooth, naigen, boolen olyan szép topológiát tud arázsolni egy modellre, hogy nem is csodálom, hogy megfekszik tőle turbosmooth.