- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Menthirist
üzenetére
Köszi a választ, de sajna azt sem tudom, hogy mi az a ''normal''...

Az hogy nem vagyok a legalkalmasabb a feladatra, az meglehet, de kötve hiszem, hogy a modellezésnél ezek ismerete, vagy nem ismerete lenne a döntő. Valószínűnek tartom, hogy ezeket a dolgokat kb. egy óra alatt meg lehet tanulni. Számtalan modellt készítettem már, igaz nem kellett motorra optimalizálni. Az arányérzék, kreatívitás szerintem fontosabb. Bár lehet, hogy tévedek. Egyébként azt is igen valószínűnek tartom, hogy már rég tisztában vagyok avval, amiről szó van, csak azt nem tudom, hogy a kifejezés alatt mit értenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest