- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
válasz
Menthirist
üzenetére
igazán köszönöm az ajánlatot mester
de nem szeretnélek lehúzni,meg asszem ahol vagyok ott meg tudom szerezni ami nagyonnagyon kell ,bár gnomon 3dsmax tutorokat pl nem láttam de annyi baj legyen
van megnézendő néhány óra tutorom aztán pedig egy pár hónap gyakorlás mire megint tutorra szánom magam de mindenekelőtt még egy újracsinálandó matek érettségi május 8-án asszem amire körülbelül lószart nem tanultam pedig ismétlés nélkül ezt is elkúrom mint a tavalyit(mert mint szüleink szokták volt mondani..a hármas az nem jegy...LOL dehogynem
csak középsuliban nem
) na szóval tényleg köszi az ajánlatot de valószínűleg ezzel nem élnék viszont respekt és písz;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de nem szeretnélek lehúzni,meg asszem ahol vagyok ott meg tudom szerezni ami nagyonnagyon kell ,bár gnomon 3dsmax tutorokat pl nem láttam de annyi baj legyen
van megnézendő néhány óra tutorom aztán pedig egy pár hónap gyakorlás mire megint tutorra szánom magam de mindenekelőtt még egy újracsinálandó matek érettségi május 8-án asszem amire körülbelül lószart nem tanultam pedig ismétlés nélkül ezt is elkúrom mint a tavalyit(mert mint szüleink szokták volt mondani..a hármas az nem jegy...LOL dehogynem
csak középsuliban nem
) na szóval tényleg köszi az ajánlatot de valószínűleg ezzel nem élnék viszont respekt és písz;)