Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csinálhatod bump mappal is, displacement mappal is (de akkor nagyon tisztának kell lennie, mert a legkisebb egyéb szín is meglátszik...), vagy ki is modellezheted... Én konkrétan ki szoktam modellezni, bár repülőt még nem csináltam (pedig igen szeretem őket már 6-7 éves korom óta
). Milyen modellt csinálsz? NURBS vagy poly? Mert kimodellezni akkor tudod, ha poly modellt csinálsz. Azaz azt hiszem csak akkor... én nem tudnám kialakítani nurbs mellett, ráadásul nehéz is lenne... Ja bocs, elfelejtettem, hogy MAY-ozol 

Akkor ilyen editable mesh meg ilyenekkel szórakozol
Akkor is javaslom a kimodellezést... Megrajzolod két párhuzamos vonallal a gép panelezését, majd a köztes részt befele extrudálod... Én maya-ba így csinálom... Meshsmooth lesz rajta? Mert ha igen, akkor ezzel esetleg akadhatnak problémáid. Szóval ez a modellezős eljárás több buktatóval jár, és kép esetén nyugodtan csinálhatod bumppal is, csak persze ilyenkor minden csak virtuális panel (később manipulálni nem lehet, pl. kinyitni...) De gondolom ezt amúgy se akarod, szal nekem jó 
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-book olvasók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Milyen modellt csinálsz? NURBS vagy poly? Mert kimodellezni akkor tudod, ha poly modellt csinálsz. Azaz azt hiszem csak akkor... én nem tudnám kialakítani nurbs mellett, ráadásul nehéz is lenne... Ja bocs, elfelejtettem, hogy MAY-ozol