- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Motorolának is a Bose hangol
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csinálhatod bump mappal is, displacement mappal is (de akkor nagyon tisztának kell lennie, mert a legkisebb egyéb szín is meglátszik...), vagy ki is modellezheted... Én konkrétan ki szoktam modellezni, bár repülőt még nem csináltam (pedig igen szeretem őket már 6-7 éves korom óta
). Milyen modellt csinálsz? NURBS vagy poly? Mert kimodellezni akkor tudod, ha poly modellt csinálsz. Azaz azt hiszem csak akkor... én nem tudnám kialakítani nurbs mellett, ráadásul nehéz is lenne... Ja bocs, elfelejtettem, hogy MAY-ozol 

Akkor ilyen editable mesh meg ilyenekkel szórakozol
Akkor is javaslom a kimodellezést... Megrajzolod két párhuzamos vonallal a gép panelezését, majd a köztes részt befele extrudálod... Én maya-ba így csinálom... Meshsmooth lesz rajta? Mert ha igen, akkor ezzel esetleg akadhatnak problémáid. Szóval ez a modellezős eljárás több buktatóval jár, és kép esetén nyugodtan csinálhatod bumppal is, csak persze ilyenkor minden csak virtuális panel (később manipulálni nem lehet, pl. kinyitni...) De gondolom ezt amúgy se akarod, szal nekem jó 
Új hozzászólás Aktív témák
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 650 G2 6.Gen i3 as HP Notebook! Core i3 6100U / 8GB DDR4 / Intel HD / 128GB M.2 /JÓ AKKU!
- Ryzen 5 Gamer! Ryzen 5 5600G / 16GB DDR4 / Nvidia RTX 3050 8GB OC / 500GB SSD+HDD / 500W / RGB LED!!
- Asus ROG Flow Z13 2in1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- X1 Yoga 6th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Milyen modellt csinálsz? NURBS vagy poly? Mert kimodellezni akkor tudod, ha poly modellt csinálsz. Azaz azt hiszem csak akkor... én nem tudnám kialakítani nurbs mellett, ráadásul nehéz is lenne... Ja bocs, elfelejtettem, hogy MAY-ozol