- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
letsgo16
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy írjak-e, és érdemes megkérdeznem, de hátha, végülis bátraké a világ...hát vagy nem
Nekem fura és mondhatni érdekes a kérésem/kérdésem:
Nagyon szeretem a legot-szeretek legozni- és rengeteg forgatókönyvet írtam már amit szívesen örökítenék meg. Ám mivel a lego sem olcsó munka és alkatrész hiányában (hiába vettem fel a kapcsolatot a lego céggel) nem tudok sok mindent megvalósítani. Jó persze gazdálkodhatnék azokkal az alaktrészekkel amik nekem megvannak és probáljak meg spórolni, de én, az az alkat vagyok, hogy vagy tökéletesen vagy sehogy. Ily módon felhagytam a lego történeimmel nagy szomoruságomra. Ám amint megjelent a Revenge of the Brick kis videó egyből felfigyeltem a modellezésre.
Ahogy lehetőségem adodott meg is szereztem a Maya-t, (és most indítottam el keresési hadjáratom a 3d studio max ürügyében). De sajnos nem konyítok hozzá túl sokat.
Tehát valójában a kérésem/kérdésem, hogy van-e olyan személy itt a fórumon aki tudna ebben segíteni, megtanítani vagy adni valami kezdő lökést a lego modellezésre. Mit kell tennem, miben tér el ez a fajta modellezés egy emberi test modellezésében, persze ha csak eltér stb... Nagyon hálás lennék neki.
Minden apró ötletet, javaslatot és tippet, tanácsot szívesen meghallgatok.
Előre is köszönöm!!
Letsgo16 (Laci)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest