- MIUI / HyperOS topik
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
Új hozzászólás Aktív témák
-
letsgo16
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy írjak-e, és érdemes megkérdeznem, de hátha, végülis bátraké a világ...hát vagy nem
Nekem fura és mondhatni érdekes a kérésem/kérdésem:
Nagyon szeretem a legot-szeretek legozni- és rengeteg forgatókönyvet írtam már amit szívesen örökítenék meg. Ám mivel a lego sem olcsó munka és alkatrész hiányában (hiába vettem fel a kapcsolatot a lego céggel) nem tudok sok mindent megvalósítani. Jó persze gazdálkodhatnék azokkal az alaktrészekkel amik nekem megvannak és probáljak meg spórolni, de én, az az alkat vagyok, hogy vagy tökéletesen vagy sehogy. Ily módon felhagytam a lego történeimmel nagy szomoruságomra. Ám amint megjelent a Revenge of the Brick kis videó egyből felfigyeltem a modellezésre.
Ahogy lehetőségem adodott meg is szereztem a Maya-t, (és most indítottam el keresési hadjáratom a 3d studio max ürügyében). De sajnos nem konyítok hozzá túl sokat.
Tehát valójában a kérésem/kérdésem, hogy van-e olyan személy itt a fórumon aki tudna ebben segíteni, megtanítani vagy adni valami kezdő lökést a lego modellezésre. Mit kell tennem, miben tér el ez a fajta modellezés egy emberi test modellezésében, persze ha csak eltér stb... Nagyon hálás lennék neki.
Minden apró ötletet, javaslatot és tippet, tanácsot szívesen meghallgatok.
Előre is köszönöm!!
Letsgo16 (Laci)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kuponkunyeráló
- Milyen SSD-t vegyek?
- Robotporszívók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest