- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atm*RefeeZ
üzenetére
''hát nemtom egy ideje nem ültem max előtt...''
Akkor ülj vissza elé, s alkoss.
Éppen most tartok ott a járgánnyal, ahol Te abbahagytad, s lassan, de biztosan elkészül a modell külseje. Igazából van néhány dolog, amivel nem vagyok megelégedve:
1, Az A oszlop és motorháztető találkozása. (Ez még változik, hiszen kerül rá tükör.)
2, Az első krómkeret furcsán néz ki. (Úgy döntöttem, újracsinálom. Azon a fél-egy órán ne múljon.)
3, Az első lökhárítón van egy kis gyűrődés, de úgy látom, kb. két perc alatt javítható.
4, A gumiabroncs mintázata gáz. A videóban elkészítettet lecserélem valami normális köpenyre, a mostani nem túl életszerű.
5, Az első szélvédő alja szögletes.
Ráadásul a tutor-ban is így néz ki, na, ezt szívás lesz helyrehozni... 
Közben leszedtem a Concapt Car és Lotus videókat, ezekben készül ablaktörlő, tükör, belső tér, sőt, előbbit renderelik is.
Lehet, megcsinálom a Lotus-t, nem ''túl hosszú'', ugyanakkor tanulságos... Utána az Audi is biztosabban menne.
A Concept Car pedig rohadt király! Talán még az A3-nál is jobban tetszik!
Menthirist:
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ráadásul a tutor-ban is így néz ki, na, ezt szívás lesz helyrehozni...