- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Na, végre, talán ismét beindul a topic!

Szóval örömmel jelentem, hogy tegnap és ma gőzerővel toltam az Audi Sportback tutor-t, s jó volt érezni, hogy a több heti kihagyás után is viszonylag hamar magamra találtam, s számottevő nehézségek nélkül ''tartottam a lépést'' a sráccal.
Ami fura, hogy nálam a Cut tool mintha nem úgy működne, ahogyan kéne. Mikor a videóben elvág a srác egy poligont, akkor az új élek vertex-ei és a közeli, régi vertex-ek közé betesz egy-egy edge-t a program, míg nálam nem. Ez vajh' mitől lehet?
Remélem azért érthető, hogy mi a bajom...
Attól függetlenül, ha így haladok, két héten belül (meló, egyetem, zárthelyik
) eljutok odáig, hogy lehet véleményezni a gépsárkányt! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) eljutok odáig, hogy lehet véleményezni a gépsárkányt!