- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos végre hosszú halál után lassan megint élet tapasztalható az oldalon

Először is: a kocsi nagyon tetszett, bár elsőre kicsit furán hatott a render (olyan, mintha prontscreenelve lett volna a modellezésből, csak amikor kinagyítottam, akkor láttam, hogy nem is...). Az a felni minta vagy textúra KELL!!!
( Űrhajókhoz kellene
). Vagy procedurális map? Hátulról valóban nem a legjobb az az audi jel, én mögé betettem volna még valamit, amitől nem csak kék, hanem valamivel másabb (mint a felni). Az ajtó viszont tetszik, kivétel a belső hangfalak, azok nem, de az is amiatt nem, hogy sok kicsi van, nem pedig mondjuk 2-3... Nekem a belsejével illetve a műszerfallal sincs semmi bajom azt leszámítva, hogy kicsit tényleg kevés a részlet... legalábbis a gomb... De Derék munka, koppant is a szobatársak álla (mégha az enyém nem is, de nekem is bejött
)
Bici: rendes cégnél nyomod, vagy amatőr módon, mint mi?
Szerintem az ember ismerjen meg egy progit jó alaposan, és ha már az nem nyújt újat, vagy legalábbis keveset, akkor már ismerkedhet mással. Nos az én véleményem nem pártatlan, ugyanis erősen Maya fan vagyok
Mindenesetre azt hiszem nem lódítok nagyot, ha azt mondom, hogy a Maya a király anim terén
Legalábbis a Gyűrűk Urákban és most a King Kongban is Maya-t használnak, így valszeg nem egy rossz progi. Aminek én még nekiállok most, az a ZBrush, mert azé a jövő szerintem. Persze hozzá kell tenni, hogy mi is az a TBrush, aki nem tudná. Nos Nem egy 3D modeller progi, így nem fogja leváltani se a MAX-ot se a Maya-t, de amire kiemelkedően jó, az a részletezés... Főleg organikusat. Tehát csinálsz egy fej modellt (X ezer poly), beteszed ZBrush alá, és megfested interaktívan a Displacement mappot. Agyonrészletezed a modellt, de polyszám nem nő!!! Szóval lehet kira módon animálni, és még renderben sem egy istengyilkos megoldás... Szóval ezé a jövő!!! És a Maya Szeretiiiii 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szemüveges topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- OLED TV topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)