- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos végre hosszú halál után lassan megint élet tapasztalható az oldalon

Először is: a kocsi nagyon tetszett, bár elsőre kicsit furán hatott a render (olyan, mintha prontscreenelve lett volna a modellezésből, csak amikor kinagyítottam, akkor láttam, hogy nem is...). Az a felni minta vagy textúra KELL!!!
( Űrhajókhoz kellene
). Vagy procedurális map? Hátulról valóban nem a legjobb az az audi jel, én mögé betettem volna még valamit, amitől nem csak kék, hanem valamivel másabb (mint a felni). Az ajtó viszont tetszik, kivétel a belső hangfalak, azok nem, de az is amiatt nem, hogy sok kicsi van, nem pedig mondjuk 2-3... Nekem a belsejével illetve a műszerfallal sincs semmi bajom azt leszámítva, hogy kicsit tényleg kevés a részlet... legalábbis a gomb... De Derék munka, koppant is a szobatársak álla (mégha az enyém nem is, de nekem is bejött
)
Bici: rendes cégnél nyomod, vagy amatőr módon, mint mi?
Szerintem az ember ismerjen meg egy progit jó alaposan, és ha már az nem nyújt újat, vagy legalábbis keveset, akkor már ismerkedhet mással. Nos az én véleményem nem pártatlan, ugyanis erősen Maya fan vagyok
Mindenesetre azt hiszem nem lódítok nagyot, ha azt mondom, hogy a Maya a király anim terén
Legalábbis a Gyűrűk Urákban és most a King Kongban is Maya-t használnak, így valszeg nem egy rossz progi. Aminek én még nekiállok most, az a ZBrush, mert azé a jövő szerintem. Persze hozzá kell tenni, hogy mi is az a TBrush, aki nem tudná. Nos Nem egy 3D modeller progi, így nem fogja leváltani se a MAX-ot se a Maya-t, de amire kiemelkedően jó, az a részletezés... Főleg organikusat. Tehát csinálsz egy fej modellt (X ezer poly), beteszed ZBrush alá, és megfested interaktívan a Displacement mappot. Agyonrészletezed a modellt, de polyszám nem nő!!! Szóval lehet kira módon animálni, és még renderben sem egy istengyilkos megoldás... Szóval ezé a jövő!!! És a Maya Szeretiiiii 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)