Hirdetés
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
Melót amúgy nagy valószínűséggel az UV-zés miatt nem sikerült elcsípni. Nem sok gyakorlatom van unwrap-ban, úgyhogy bénán álltam neki textúrafestésnek.
Modellt se volt egyszerű ebszorytani az 1000 face-es keretbe. Először, mikor elkészültem vele (nagyjából ugyanez volt a geometria) köbö 1800 face volt. legalább 4-5 órát szenvedtem vele, hogy lecsökkentsem a mesh bonyolultságát. Végül 983 lett....asszem. Mégis legtöbb időt a textúra vitte el. Azzal minimum 15 órát bajlódtam. Nem volt semmi kiindulási alapom. Úgyhogy ki mentem kamerával képeket csinálni (normális kam, szóval állóképet max 320 x mittoménhányas felbontásban tud csak). Persze szakadt a hó, plussz a perspektívikus torzulásokat, csúcsfényeket, árnyékokat is ki kellett retusálni belőlük. És még így se dolgozhattam egész falfelületekkel, mivel azok rettenet torzultak voltak, és nagyon kis felbontásúak. Szóval kellett csinálnom egy alap falfelületet, majd erre ráollózni a retusált ablakokat, ajtókat (persze előtte megfelelő számú variációt kellett belőlük csinálni, hogy ne ismétlődjenek), végül árnyékokat kellett még ráfesteni (követelmény volt) ezt nem is tudtam befejezni.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy van mit még gyakorolnom, és mint látszik az nem feltétlenül csak 3d, hanem plö photoshop is.
Itt van pár bútor, meg hasonlók:
Bővebben: link
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR6
- ELADÓ: SAMSUNG Odyssey G5 34" ULTRAWIDE GAMER MONITOR BRUTÁL ÉLMÉNY!
- MSI RX 6600 XT 8GB GDDR6 MECH 2X OC Eladó!
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest