Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
Na a sztereoszkopikus 3D-t sikerült bekapcsolni de csak ha a Virtu MVP d-mode-ba csatlakoztatva használom.
Virtu MVP i-mode-ban nem engedte a sztereoszkopikus 3D kijelölését.
A beállítását/kalibrálását meg d-mode-ban sem engedte csak ha a Tv volt csatlakoztatva. Szóval kikapcsolva a Virtu MVP-t és csk a Tv-t beállítva megjelenítőként működik a dolog.
Azt hiszem hagyom azt a pár plusz wattot a Virtu kilövése miatt a 3D oltárán.[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
Hát a sztereoszkopikus 3D-t nem tudom bekapcsolni. Kijelöléskor "A funkció beállításához állítsa a színmélységet legalább 32 bitesre!" üzenet majd kiveszi a pipát .... Miközben 32bites ....
persze az nVIDIA control panel-ben meg nem aktív az állítási lehetőség [link]. Driver frissítés után sem.
-
bluyoo
nagyúr
Kaptam egy választ a "Egyáltalán a TotalMedia 6 vagy a PowerDVD13-al az aktív szemüveg hogy kapcsolna be automatikusan? Vagy csak a passzív szemüveggel/tv-vel megy a dolog?" kérdésemre gondoltam beillesztem:
"Sajnos azzal nem is fog.Ugyanis ez a Blu-ray esetén úgy működik, hogy a lejátszóban amint betetted a filmet és elindítod, kiírja: "A rendszer 3D képanyagot észlelt, és automatikusan 3D képpé konvertálja azt. Kérjük tegye fel a szemüveget!" a rendszer magától felismeri, és a TV-n a 3D funkciót be is kapcsolja,és nem kell illesztened, mint az mkv-s fájloknál." -
bluyoo
nagyúr
Valaki tudna segíteni? Kicsit visszaolvasva már volt kérdés csak válasz nem ....
Adott egy aktív 3D Tv (Samsung UE40ES6100) és egy 3D BD50-es ISO. Sajnos csak Pc és Tv van szóval így kellene megoltanom a dolgot.
Ezelőtt még nem próbáltam soha, úgy általában a 3D-t sem erőltetem itthon, szóval nem tudom kicsikarni belőle azt a fránya 3D-t.
Csak a Tv 2D>3D nézhető ha egymás melletti vagy alatt/felett módot próbálok használni a Tv-n akkor mintha egy 2D-s képet csúsztatna szét, szóval nézhetetlen. Ha alapból úgy indul el mintha 3D-s lenne akkor meg szerintem a Tv-hez járó szemüveg nem kapcsol be.
Kipróbáltam több lejátszót is pl. a CyberLink PowerDVD 13-at, kevés sikerrel. Gondolom én rontok vagy állítok el valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül