- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
Nah!
Tehát én programtervező matematikusnak tanulok! Van felénk komputergrafikai vonal. Egyelőre fogalmam sincs, hogy miből áll, de tuti nem rajzmestereknek szól. Én arra gondoltam, hogy arra az irányba továbbmenni, valahogy résztvenni mesék vagy filmek készítésében, de a készítés azon részében, amiben lehet hasznosítani a tudásom.
Olvastam valahol, hogy ehhez elsősorban óriási matematikai háttér kell. Ezért gondoltam, hogy nem grafikusoknak szánt munkák is vannak. És ezzel kapcsolatban olvastam, hogy egy egy stúdiónak vannak programozói, akik segítik a grafikusokat(de programozói eszközökkel), hogy könnyebben tudjanak dolgozni. (puritánul megfogalmazva...).
Mellesleg azért szívesen kontárkodnék Gimpel, Blenderrel, Mayaval, stb.
Szóval! Ezzel kapcsolatban érdeklődnék, hogy ez tényleg így van-e, és hogy egyáltalán hogy épül fel... Meg ilyenek... -
taltos
senior tag
Na ez az!
Nem akarom elhinni, hogy valaki mindenhez ért. Az még rendben, hogy mondjuk konyítson valamit a művészethez, azaz legyen szépérzéke. De azért az kétlem, hogy van olyan emberke, aki egyszerre ért a matematikához(végülis ennek az egész iparágnak az alapja a lineáris algebra), a különböző progik használatához, és még művész is...
Programtervező matematikusnak tanulok, és megfordult a fejemben, hogy ehhez lenne kedvem. Amiket írtatok, azok igazak (utolsó 5-6), de lényegtelenek az én szempontomból. Én nem hobbyszintre gondoltam, hanem komoly munkára. Ha valaki egy komolyabb projectben vesz rész, ott már nem dual procis hardware viszi a munkát, hanem egy egész szerver. Ehhez kapcsolódnak munkaállomások, amik a vid. kártya kivételével nem egy NASA gépek...
Tudom, hogy ez az egész összetett, de valamit tudnom kellene róla, hogy legyen képem, hogy hova tegyem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest