- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Fold 5, napi használatban.
Minden értelmesebb tartalomfogyasztáshoz kinyitom. Úgy pont tökéletes képaránnyal rendelkezik - függőlegesen tartva még épp átérem egy kézzel, elforgatva meg tök jól lehet videót nézni stb rajta.Összezárva egy dologra használom - telefonálni. Na jó, esetleg egy-két értesítést elolvasni.
Úgy viszont pont jól jön, hogy keskenyebb, nagyon kényelmes a fülhöz tartva beszélni rajta, és egyáltalán nem sírom vissza a hatalmas tepsiket ebből a szempontból.Szerintem ez úgy van jól, ahogy van. Ez a néhány mm még szélesítés még belefér, de a többi brand képarányát nem igazán értem. Nekem nincs szükségem egy alapból nagy phabletre, amit szétnyitva meg kapok egy majdnem négyzetes kijelzőt. Minek?
Szerintem aki kritizálja a Foldot, először használjon mondjuk egy hónapig egyet egyfolytában, majd térjünk vissza a témára, hogy jó-e ez a képernyő arány...
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest