Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Fold 5, napi használatban.
Minden értelmesebb tartalomfogyasztáshoz kinyitom. Úgy pont tökéletes képaránnyal rendelkezik - függőlegesen tartva még épp átérem egy kézzel, elforgatva meg tök jól lehet videót nézni stb rajta.Összezárva egy dologra használom - telefonálni. Na jó, esetleg egy-két értesítést elolvasni.
Úgy viszont pont jól jön, hogy keskenyebb, nagyon kényelmes a fülhöz tartva beszélni rajta, és egyáltalán nem sírom vissza a hatalmas tepsiket ebből a szempontból.Szerintem ez úgy van jól, ahogy van. Ez a néhány mm még szélesítés még belefér, de a többi brand képarányát nem igazán értem. Nekem nincs szükségem egy alapból nagy phabletre, amit szétnyitva meg kapok egy majdnem négyzetes kijelzőt. Minek?
Szerintem aki kritizálja a Foldot, először használjon mondjuk egy hónapig egyet egyfolytában, majd térjünk vissza a témára, hogy jó-e ez a képernyő arány...
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3716
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest