- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Google Pixel topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Neck veterán Fold 5, napi használatban. 
 Minden értelmesebb tartalomfogyasztáshoz kinyitom. Úgy pont tökéletes képaránnyal rendelkezik - függőlegesen tartva még épp átérem egy kézzel, elforgatva meg tök jól lehet videót nézni stb rajta.Összezárva egy dologra használom - telefonálni. Na jó, esetleg egy-két értesítést elolvasni. 
 Úgy viszont pont jól jön, hogy keskenyebb, nagyon kényelmes a fülhöz tartva beszélni rajta, és egyáltalán nem sírom vissza a hatalmas tepsiket ebből a szempontból.Szerintem ez úgy van jól, ahogy van. Ez a néhány mm még szélesítés még belefér, de a többi brand képarányát nem igazán értem. Nekem nincs szükségem egy alapból nagy phabletre, amit szétnyitva meg kapok egy majdnem négyzetes kijelzőt. Minek? Szerintem aki kritizálja a Foldot, először használjon mondjuk egy hónapig egyet egyfolytában, majd térjünk vissza a témára, hogy jó-e ez a képernyő arány... 
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Apple asztali gépek
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Microsoft Excel topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest