- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Fold 5, napi használatban.
Minden értelmesebb tartalomfogyasztáshoz kinyitom. Úgy pont tökéletes képaránnyal rendelkezik - függőlegesen tartva még épp átérem egy kézzel, elforgatva meg tök jól lehet videót nézni stb rajta.Összezárva egy dologra használom - telefonálni. Na jó, esetleg egy-két értesítést elolvasni.
Úgy viszont pont jól jön, hogy keskenyebb, nagyon kényelmes a fülhöz tartva beszélni rajta, és egyáltalán nem sírom vissza a hatalmas tepsiket ebből a szempontból.Szerintem ez úgy van jól, ahogy van. Ez a néhány mm még szélesítés még belefér, de a többi brand képarányát nem igazán értem. Nekem nincs szükségem egy alapból nagy phabletre, amit szétnyitva meg kapok egy majdnem négyzetes kijelzőt. Minek?
Szerintem aki kritizálja a Foldot, először használjon mondjuk egy hónapig egyet egyfolytában, majd térjünk vissza a témára, hogy jó-e ez a képernyő arány...
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest