- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Nálam Fold 3 van napi használatban.
A keskeny külső kijelzőn a billentyűzet elég szűkös, gyakran melléütök.
DE:
Most viszem fóliacserére, addig egy A53-ba költöztem át. Alig érem át a kijelzőt, úgy kell ügyeskedni a fogással, ha valamire a szélén akarok kattintani. Pedig előtte ilyen tepsiket használtam. -
Neck
veterán
Fold 5, napi használatban.
Minden értelmesebb tartalomfogyasztáshoz kinyitom. Úgy pont tökéletes képaránnyal rendelkezik - függőlegesen tartva még épp átérem egy kézzel, elforgatva meg tök jól lehet videót nézni stb rajta.Összezárva egy dologra használom - telefonálni. Na jó, esetleg egy-két értesítést elolvasni.
Úgy viszont pont jól jön, hogy keskenyebb, nagyon kényelmes a fülhöz tartva beszélni rajta, és egyáltalán nem sírom vissza a hatalmas tepsiket ebből a szempontból.Szerintem ez úgy van jól, ahogy van. Ez a néhány mm még szélesítés még belefér, de a többi brand képarányát nem igazán értem. Nekem nincs szükségem egy alapból nagy phabletre, amit szétnyitva meg kapok egy majdnem négyzetes kijelzőt. Minek?
Szerintem aki kritizálja a Foldot, először használjon mondjuk egy hónapig egyet egyfolytában, majd térjünk vissza a témára, hogy jó-e ez a képernyő arány...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Plazmacucci #26 üzenetére
Ez egy példa volt, de miért jobb a 16:9 indokold meg.
Úgy nem érnéd át a telefont kb olyan szélesek lennének. -
gusthy
veterán
Jó lenne már egy normális formájú Samu. A Honor Magic V2 mellett a mostani Z Fold-ok olyanok, mintha a kőkorból jönnének.
-
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Plazmacucci #22 üzenetére
Miért ?
A legtöbb film is 21:9-be készül, és a telefon jobban be tud croppolni úgy. -
Legnagyobb hiba amit a mobilpiac elkövetett, hogy kukázták a 16:9-et.
-
Én is keveslem, de hátha mégis jelentős lesz a kerekítések kiküszöbölésének köszönhetően.
Fóliával hála az égnek sosem volt gondom és engem igazából az árok sem nagyon zavart, de azért a OnePlus Open után elég gagyin néz ki a Fold5-ben lévő. Viszont szoftveresen meg nem annyira jött be az OP, tehát továbbra is várom ezt csak nem akkora lelkesedéssel ezt a cikket látva... -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Ez a 3 mm elég kevésnek tűnik.
Vajon a belső kijelzőt megoldják jobban, hogy ne váljon fel a fólia? -
Beantech
aktív tag
Fold 3 tulajként nagyon kiváncsi leszek milyen lesz a telefon, jelenlegi tervek szerint Fold 6-ra váltás lesz ha minden jó lesz.
Ez a szélesség nekem szerintem már megfelelő lenne én a fold 3-al is megvagyok, telefonálásnál pl. a legjobb forma.
Véleményem szerint a Samsung nem azért nem csinál szélesebbet mert nem "tud" hanem mert nem akar szélessebbet mert szerintük ez a tuti recept.
Megnyomkodtam már 2x a magic v2-t boltba, egyáltalán nem rossz és külső kijelzőt használva valóban olyan mintha egy sima telefon lenne és nem kinyithatós keskeny, másrészről viszont kinyitva szerintem kényelmetlenebb volt 1 kézzel tartani is neccesebb. Sajnos más nem opció nekem kell a vezetéknélküli töltés ebben nem akarok visszalépni és más gyártók rendre kihagyják bár nem értem miért.Egyébként tegnap voltam Samu szervizbe a fold 3-al, azt mondta az ott dolgozó (már jó ideje ott van) hogy a fold 5 érezhetően stabilabb lett eddig összesen 2 fold 5-öt vittek be javításra.
-
peet05
aktív tag
Fold3-mat használok 2021 óta. Annak, hogy nem teljesen zárt, én örülök, mert ha ne adja ég, valami közé kerül összecsukott állapotban, akkor nem roncsolja a kijelzőt (fólia ide, vagy oda).
Nem csak kamerában fejlődtek az utódok, hanem mechanikai (pl. zsanér) fejlesztés is volt.
Apró-pici lépések a már "kitaposott" brandnek. Ebben már nagyobb innováció nincs, ezzel/ezekkel lesz több minden évben, vagy kevesebb, ki hogy érzi.. -
Snoop27
őstag
Nem is értem miért nem 0,5 mm-rel növelik meg évente, túlzás ez a 3 mm.
Megértem, hogy sokaknak igy is bejön, de eljuthatnának már oda, hogy összecsukva is normálisan használható legyen. -
polo493
tag
ez semmi megint ugyan az a szar ,évek óta ezt csinálják,lehet tanulni másoktól ez szégyen hogy nem képesek növelni a képernyő méreteket és igazi gyors töltést bele rakni mint más gyártók ,ha az ultra nem lesz ilyen akkor várok másra hogy ide érjen pl vivo x fold 3 pro vagy xiaomi fold 4, azért samsungnak van bőr a képén fold 3 után ugyan azt kiadni más csippel és kicsit jobb kamerával de már elavultan jön eleve a galaxy s24 után de dupla áron majdnem
-
klaya86
senior tag
Ha egy magic v2 féle arányt használnának, talán kipróbálnám. De ez így még mindig lufi. Túl keskeny marad továbbra is összecsukva.
-
Levente07
tag
Nekem fold 5 van, és szerintem fold 6 lesz, nekem ez is bejön nagyon. Ultra vonalon voltam évekig, de ez más világ.
-
joey04
titán
Ideje volt.
-
-Maci-
addikt
Késő!
Személyemben buktak egy vásárlót. -
prolad
addikt
Alakul a forma. Hátha még egy picit szélesítenek rajta jövőre, akkor legyen egy szabványos 21:9.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest