- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beantech
aktív tag
Fold 3 tulajként nagyon kiváncsi leszek milyen lesz a telefon, jelenlegi tervek szerint Fold 6-ra váltás lesz ha minden jó lesz.
Ez a szélesség nekem szerintem már megfelelő lenne én a fold 3-al is megvagyok, telefonálásnál pl. a legjobb forma.
Véleményem szerint a Samsung nem azért nem csinál szélesebbet mert nem "tud" hanem mert nem akar szélessebbet mert szerintük ez a tuti recept.
Megnyomkodtam már 2x a magic v2-t boltba, egyáltalán nem rossz és külső kijelzőt használva valóban olyan mintha egy sima telefon lenne és nem kinyithatós keskeny, másrészről viszont kinyitva szerintem kényelmetlenebb volt 1 kézzel tartani is neccesebb. Sajnos más nem opció nekem kell a vezetéknélküli töltés ebben nem akarok visszalépni és más gyártók rendre kihagyják bár nem értem miért.Egyébként tegnap voltam Samu szervizbe a fold 3-al, azt mondta az ott dolgozó (már jó ideje ott van) hogy a fold 5 érezhetően stabilabb lett eddig összesen 2 fold 5-öt vittek be javításra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Subnautica 2 - Csak jövőre jön a korai kiadás
- Milyen egeret válasszak?
- Suzuki topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 15 Pro Max Natur Titan 512GB, 3év gari
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest