Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fold 3 tulajként nagyon kiváncsi leszek milyen lesz a telefon, jelenlegi tervek szerint Fold 6-ra váltás lesz ha minden jó lesz.
Ez a szélesség nekem szerintem már megfelelő lenne én a fold 3-al is megvagyok, telefonálásnál pl. a legjobb forma.
Véleményem szerint a Samsung nem azért nem csinál szélesebbet mert nem "tud" hanem mert nem akar szélessebbet mert szerintük ez a tuti recept.
Megnyomkodtam már 2x a magic v2-t boltba, egyáltalán nem rossz és külső kijelzőt használva valóban olyan mintha egy sima telefon lenne és nem kinyithatós keskeny, másrészről viszont kinyitva szerintem kényelmetlenebb volt 1 kézzel tartani is neccesebb. Sajnos más nem opció nekem kell a vezetéknélküli töltés ebben nem akarok visszalépni és más gyártók rendre kihagyják bár nem értem miért.Egyébként tegnap voltam Samu szervizbe a fold 3-al, azt mondta az ott dolgozó (már jó ideje ott van) hogy a fold 5 érezhetően stabilabb lett eddig összesen 2 fold 5-öt vittek be javításra.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Fold 3 volt szervízben és addig a céges A54-t vettem elő borzalmasan széles volt telefonálni meg nyomkodni is. (Pedig előtte S21 ultra volt.