Új hozzászólás Aktív témák
-
Beantech
aktív tag
Fold 3 tulajként nagyon kiváncsi leszek milyen lesz a telefon, jelenlegi tervek szerint Fold 6-ra váltás lesz ha minden jó lesz.
Ez a szélesség nekem szerintem már megfelelő lenne én a fold 3-al is megvagyok, telefonálásnál pl. a legjobb forma.
Véleményem szerint a Samsung nem azért nem csinál szélesebbet mert nem "tud" hanem mert nem akar szélessebbet mert szerintük ez a tuti recept.
Megnyomkodtam már 2x a magic v2-t boltba, egyáltalán nem rossz és külső kijelzőt használva valóban olyan mintha egy sima telefon lenne és nem kinyithatós keskeny, másrészről viszont kinyitva szerintem kényelmetlenebb volt 1 kézzel tartani is neccesebb. Sajnos más nem opció nekem kell a vezetéknélküli töltés ebben nem akarok visszalépni és más gyártók rendre kihagyják bár nem értem miért.Egyébként tegnap voltam Samu szervizbe a fold 3-al, azt mondta az ott dolgozó (már jó ideje ott van) hogy a fold 5 érezhetően stabilabb lett eddig összesen 2 fold 5-öt vittek be javításra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest