- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beantech
aktív tag
Fold 3 tulajként nagyon kiváncsi leszek milyen lesz a telefon, jelenlegi tervek szerint Fold 6-ra váltás lesz ha minden jó lesz.
Ez a szélesség nekem szerintem már megfelelő lenne én a fold 3-al is megvagyok, telefonálásnál pl. a legjobb forma.
Véleményem szerint a Samsung nem azért nem csinál szélesebbet mert nem "tud" hanem mert nem akar szélessebbet mert szerintük ez a tuti recept.
Megnyomkodtam már 2x a magic v2-t boltba, egyáltalán nem rossz és külső kijelzőt használva valóban olyan mintha egy sima telefon lenne és nem kinyithatós keskeny, másrészről viszont kinyitva szerintem kényelmetlenebb volt 1 kézzel tartani is neccesebb. Sajnos más nem opció nekem kell a vezetéknélküli töltés ebben nem akarok visszalépni és más gyártók rendre kihagyják bár nem értem miért.Egyébként tegnap voltam Samu szervizbe a fold 3-al, azt mondta az ott dolgozó (már jó ideje ott van) hogy a fold 5 érezhetően stabilabb lett eddig összesen 2 fold 5-öt vittek be javításra.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest