- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beantech
aktív tag
Fold 3 tulajként nagyon kiváncsi leszek milyen lesz a telefon, jelenlegi tervek szerint Fold 6-ra váltás lesz ha minden jó lesz.
Ez a szélesség nekem szerintem már megfelelő lenne én a fold 3-al is megvagyok, telefonálásnál pl. a legjobb forma.
Véleményem szerint a Samsung nem azért nem csinál szélesebbet mert nem "tud" hanem mert nem akar szélessebbet mert szerintük ez a tuti recept.
Megnyomkodtam már 2x a magic v2-t boltba, egyáltalán nem rossz és külső kijelzőt használva valóban olyan mintha egy sima telefon lenne és nem kinyithatós keskeny, másrészről viszont kinyitva szerintem kényelmetlenebb volt 1 kézzel tartani is neccesebb. Sajnos más nem opció nekem kell a vezetéknélküli töltés ebben nem akarok visszalépni és más gyártók rendre kihagyják bár nem értem miért.Egyébként tegnap voltam Samu szervizbe a fold 3-al, azt mondta az ott dolgozó (már jó ideje ott van) hogy a fold 5 érezhetően stabilabb lett eddig összesen 2 fold 5-öt vittek be javításra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest