- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Aktív témák
-
snowflake
tag
Én is alaplapra gondolok, nem tudom mennyi idős lehet, de akár kondi kiszáradás is okozhat ilyen lassú fokozatos halált.
Esetleg próbáld a rendszerhűtőt levenni az alaplapról és a tápról hajtani, mert valaki hasonló problémával ezt tette:
I have had the MSI KT4V-L motherboard for about two years now. I have been having problems with it not starting up everytime and just giving me some beeps.(beep beep beep). After taking it to a local computer shop they realized after finding it on another board that if you connect the case fan to the motherboard, you get two chips that sizzle up and can ruin the board. Simply connect the system fan up to the power going to a hard drive, and problem is fixed.
So it can be fixed, just do it right the first time to prevent partically burned out chips on the board.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Eladó Hibás alaplapok!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest