- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Netfone
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
snowflake
tag
Én is alaplapra gondolok, nem tudom mennyi idős lehet, de akár kondi kiszáradás is okozhat ilyen lassú fokozatos halált.
Esetleg próbáld a rendszerhűtőt levenni az alaplapról és a tápról hajtani, mert valaki hasonló problémával ezt tette:
I have had the MSI KT4V-L motherboard for about two years now. I have been having problems with it not starting up everytime and just giving me some beeps.(beep beep beep). After taking it to a local computer shop they realized after finding it on another board that if you connect the case fan to the motherboard, you get two chips that sizzle up and can ruin the board. Simply connect the system fan up to the power going to a hard drive, and problem is fixed.
So it can be fixed, just do it right the first time to prevent partically burned out chips on the board.
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest