- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rawww
csendes tag
válasz
parandroid #23 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
rawww
csendes tag
válasz
parandroid #19 üzenetére
Szia! Ezek az oldalak postáznak Magyarországra?
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
parandroid #19 üzenetére
Találtam egyet 570-ért. Az majdnem MSRP+ÁFA. Hogy aztán kapok e egy üzenetet, hogy bocs, de már eladtuk másnak 3x, az már egy másik kérdés.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
parandroid #17 üzenetére
Én most a teszteket elnézve inkább berendeltem egy 9070-et. Ár/teljesítményben is jobb egy kicsit, fogyasztás/teljesítményben meg főleg.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
parandroid #1 üzenetére
370-ért már szállítanak raktárról 16-ost, vagy legalábbis ezt igérik. Az egész kulturált ár.
-
Gyuri27
félisten
válasz
parandroid #1 üzenetére
Ott tartunk, hogy a 27 centi a kisebb.
Külsőre tetszetősek. Teszten kellene látni, hogy mizu.
Azt nem tudom mennyire van kőbevésve a 8 giga de egy 12 gigás 320-330-ért jobban megérős lenne.Azért érdekes, hogy tudtak, engedték 6xxx szériánál is a 10-12 gigát.
Szóval akkor lenne ez népkártya ha 10-12 giga rammal jönne jó áron. De mint mostanában vga fronton az amd kihagyja a ziccereket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest