- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
Sziasztok, megérett az idő a TV cserére, de sajnos egyáltalán nem vagyok képben, ezért a segítségeteket szeretném kérni a választásban. Ami fontos lenne, hogy legalább 55" legyen, minimum fullHD felbontással, és természetesen az elérhető legjobb képminőség. Extrák tekintetében jó lenne ha lenne benne DVB-T/C tuner, minél több hdmi port meg egy használható smart rendszer. 3D nem fontos de nem bánom ha van benne. A rászánt összeg 300e Ft lenne +/- 10%. Ilyen kereten belül érdemes lenne a 4k felé elmozdulnom, vagy ez túl nagy kompromisszumot jelentene más területeken? Melyik gyártók milyen modelljeit lenne érdemes fontolóra vennem? Személyes tapasztalatok és a PH-s tesztek alapján kicsit húzok az LG felé, de igazából minden opciót fontolóra veszek. Eddig egy modellt neztem: 55uh6507.
Szerk.: Mivel tudhat kevesebbet a fent említett TV-nél az 55UH6257, hogy ennyivel olcsóbb?
-
helltp
aktív tag
válasz
#94529552 #32566 üzenetére
Közben jártam a médiában ki volt téve az LG LG 32LF5610, a hasonló méretű kitettek közül szerintem ennek volt a legjobb képe, talán kivéve egy sony-t, de az 100k volt. És közben mondta ott is az eladó hogy nem nagyon van már forgatható TV úgyhogy marad ez az LG, köszi a segítséget.
(#32572) BBéci : Most mondjam hogy ilyen szélsőséges dolgokat csak azok írnak akiknek érdekükben áll a másikat lejáratni? Esetleg a fröcskölődésen kívül hozhatnál pár valid érvet, mert ez a stílus a szavahihetőségedre fog menni...
-
helltp
aktív tag
-
helltp
aktív tag
Sziasztok, remélem tudtok nekem segíteni, nagyszülőknek keresek TV-t, ami leváltja a régi képcsöveset, de sajnos egyáltalán nem vagyok képben. Egy alap TV-t keresek, nem kell semmi okostv rendszer, se 3D. Amik fontosak: max 32" és max 75k Ft. Leginkább az LG TV-k felé húznék, de igazából akármit meghallgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest