- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Blaise #28094 üzenetére
Az LG 55LB731V-t érdemes megnézni, szerintem nagyon jó filmezéshez és játékhoz is.
-
dh66e
veterán
válasz
Blaise #28094 üzenetére
Samsung H6400 a tavalyiak közül.Az ideiekről nincs infóm abba nem adnék tanácsot,de gondolom hasonlóan a korábbi évekhez ár érték arányban a 6-os széria lesz a best buy.LG-t én nem szívesen ajánlok filmezéshez (számomra botrány a fekete megjelenítése és a kontrasztja is gyenge viszont színekben ill betekintési szögben veri a VA paneles tévéket) majd megteszi más.
-
dh66e
veterán
válasz
Blaise #28082 üzenetére
Szia!
Játékra tökéletes a 829B az új széria képileg hasonlót mutat pl mozizáshoz, input lagról nem tudok nyilatkozni de mintha arról olvastam volna hogy nagyobb lenne az új szériákban.A kérdés csak az hogy mennyivel nagyobb.Az új w8 széria mellett egyértelműen az android szól már ha ez érint egyáltalán téged.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest