- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyeniko
őstag
válasz
ricsik #15357 üzenetére
Szerintem a Samu sem "felejtős", de mindenképpen nézegesd meg a Philips és a Panasonic (talán Toshiba) egyes modelljeit is, mert óriási a kínálat. Szerintem a Samu és az LG legfőbb előnye, hogy "stabil" képet adnak, emellett szinte verhetetlenek a kezelhetőségben és a smart funkciókban. Ahogy olvasom, a smart Neked nem lényeges, ezért gondolom, hogy érdemes kicsit szélesítened a látóteret.
Az árak folyamatosan változnak elég jelentős billegések vannak/lesznek a foci VB akciói nélkül is, ezért a döntést szerintem ráérsz még meghozni. Persze, ez akkor igaz, ha valóban "best-buy"-t szeretnél.... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
ricsik #15342 üzenetére
Ma pl a Sony-ban 13% kedvezmény lenne az 55W829B-re, de mivel MM 15% kedvezményt tart ezért 15% van ma a Sony boltban is, így
430 ezerhelyett 365 ezerért megveheted a készüléket. Vagy 430 ezer és kapsz hozzá egy 100 ezer forintos hangprojektort.Ezt onnan tudom mert Azurooandrew kolléga írta nekem hogy ma vett egyet 365-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest