- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
kisboxi #25652 üzenetére
"S, mint azt már mondtam sem a 3d, sem a smart nem érdekel! (csak sajnos ezen parasztvakítások nélkül már nem lehet tvt venni) Így a távja sem lesz sokat a kezemben! De, így már tuti, hogy ez lesz a befutó!"
Az a helyzet, hogy a "navigátor kerék" nem csak 3D és Smart tartalmak elérésekor van használatban, hanem a beállításoknál is. (Igaz... jellemzően az érintett menüket elegendő egyszer felkeresni.)
Ilyenkor azért kell türelem és koncentráció a használatához.
Egyébként tény, hogy jó képminőségű modelleket (bármelyik gyártótól) csak úgy találsz, ha 3D és Smart funkciók is a készülék képességei között van.
Az alsó-közép, ill. alsó kategóriás készülékek képe általában több kívánnivalót is hagy maga után, de jellemzően valamilyen kompromisszumot biztosan kell hoznod, amikor ilyen készüléket választasz.
Szóval sajnos "szükséges" az a bizonyos 3D és a Smart is, legfeljebb nem használod! (Én is így vagyok ezzel.)
Mindazonáltal, ha lesz rá lehetőséged, teszteld le te is, mert a saját megtapasztalást semmi nem pótolja.
(Azt pedig halkan jegyzem meg, hogy érdemes körülnézni, mert ha jó áron találsz L7335DG-t, akkor az számít igazi "Best Buy"-nak a Toshiba palettájáról.
)
-
Piftuka
veterán
válasz
kisboxi #25634 üzenetére
"Erről a Toshiba tv-ről mondana nekem valaki valamit. Sem a 3d sem a smart nem érdekes. Hd-ben és SD-ben legyen szép kép."
Szia!
Én 40 collos méretben teszteltem, és azt kell mondjam, hogy meglepően jó képet produkál. Nem akartam elhinni, hogy a natív képfrissítése csak 50 Hz.
Több televíziós csatornával, és műsorral is megnéztem (volt közöttük rajzfilm, animációs film, régi sorozat, HD természetfilm), és azt kell mondjam, hogy az AMR ebben a készülékben nagyon jól teszi a dolgát.
Nem volt érezhető "zajosodás", elmosódás egyik tartalom mellett sem, gyor, éles képe volt, jó minőségű HD tartalom mellett pedig kifejezetten parádés képet produkált. A színei kellően teltek, szépek, természetesek. Sem fényerőben, sem kontrasztban nem éreztem gyengének.
(Hozzáteszem, az üzletben erős fényben próbálgattam a készülékeket.)
Nekem egyedül a távirányítójanem tetszett, mert a közepén elhelyezett "navigáló kerék" a jobb kéz hüvelykujjával nagyon nehezen volt használható.
Mivel a kerék és a felette elhelyezett gombok átmenet nélkül, túl közel vannak egymáshoz, így gyakran mellékattintottam. Az én ujjaimnak rendkívül kényelmetlen megoldás.Ha ezen felül tudsz emelkedni, és pusztán a készüléket vizsgálod, akkor szerintem kifejezetten jó vételnek számít.
Amit korábban itt a topic-ban írtam, fenntartom. Azóta több személyes teszt alapján is, televíziózásra a Sharp és a Toshiba felső-középkategóriás modelljeit tartom a legjobbnak.
Az 5xxx ugyan középkategória, de mint fentebb említettem, igen jól sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Everest / AIDA64 topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest