- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szentkuti11 #27106 üzenetére
Szia!
Én is ezt a 2 TV-t néztem ki mivel nekem is csak ekkora helyen fér el a tv. Nagyobb nem fér be. Átolvastam a 220volton a tesztet igazából az alapján sem nagyon lehet eldönteni mert egyik ezt tudja másik meg azt. Samsungnak nagyobb a kontrasztaránya, de oldalról nézve meg már nem olyan jó mint a LG. Szerintem lehet az LG-t választom
-
membrandj
nagyúr
válasz
szentkuti11 #27104 üzenetére
LG 32LB5610 ez van LG-be.
A Samsungnál meg lehet,hogy keverem és az EH 5000-es volt, amit mi vettünk. Gondolom ez annak az utódja.
Samsung UE32H5000Részemről passzolom a továbbiakban a kérdést,hogy melyik a jobb.
-
membrandj
nagyúr
válasz
szentkuti11 #27102 üzenetére
Ilyet vettem nagymamának vagy pont 1 éve ilyenkor vagy 2. Nem emlékszem már pontosan.
Nem mai darab, az biztos.
Ha játékra veszed akkor végképp többet költenék. Az itt jelölt 100hz az valójában szerintem 50.
Várd meg mások véleményét is, mert én csak pár hónapja olvasgatok itt.Én tuti spórolnék még a helyedbe. Az optimális egy 42lB671V lenne,de az ugye már ~140k,de cserébe jóval nagyobb, a képe is már lényegesen jobb.
Samsung 40H 6400 is ~ 130k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest