- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz
BeriHampeR #14371 üzenetére
Ha valaki tud valami jó kis tesztet róla, vagy az AS650-ről az nagyon érdekelne engem is!!!
-
superg
senior tag
válasz
BeriHampeR #11915 üzenetére
Digitalko
1 év gari ne zavarjon meg, mert regisztrálni kell és akkor +2 évet kapsz
Jó cucc egyébként már ha olyan mint a 40-es kistestvére.nekem az van meg lgLA 690,főleg esti mozizásnál kijön az előnye a mélyebb, meg szerintem ami ennél is fontosabb a homogénebb feketének.
Kicsit mattosabb bevonatot kapott nem az a full csillogós.Színei viszont pontatlanabbak,gyárilag de szépen be lehet állítgatni.
Szerk:Amint látom most ajándék hdmi kábel +5000 ft vásárlási utalvány,bár ez kicsit trükkös utánna kell olvasni -
superg
senior tag
válasz
BeriHampeR #11904 üzenetére
40 col fölöttieknél már házhoz jönnek,de csak ha gyári garanciásat veszel.
-
Gombinyó
őstag
válasz
BeriHampeR #11904 üzenetére
Ezt se tudom. Többek közt azért is vettem 220voltba, mert az van a közelben, ha bármi gond lenne.
-
Gombinyó
őstag
válasz
BeriHampeR #11900 üzenetére
VA panel, egész jó feketével. Valós 100hz és méretben ez volt a legnagyobb amit el tudtam helyezni. Ha 3 centivel szélesebb tv elfér, akkor lehet, hogy 47-es Philipset vagy LG-t veszek, de így értelme se volt nálam hasonlítgatni. Összességében meg vagyok vele elégedve, nem vennék mást most se. 1080p mkv-t meg gyári BD-t nézünk rajta, sportműsorról nem tudok nyilatkozni. A BD-k jól mutatnak rajta és az aktív 3D is korrekt.
Colka79: Kaptam hozzá 220voltos garanciapapírt amin szerepel a 3 év meg Samsung garanciapapírt is, de kérdezz rá a boltnál. Az a biztos.
-
Gombinyó
őstag
válasz
BeriHampeR #11897 üzenetére
Azóta olcsóbb lett. [link]
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
BeriHampeR #11618 üzenetére
Samsung nem támogatja a Miracastot, illetve egy egyszerüsített AllshareCast-al dolgozik, ami csak pár felsőkategóriás Samsung telefont támogat, az LG viszont támogat LG, Samsung,Sony etc. telefonokat/tableteket is képernyőtükrözés szempontjából. Ez ugyanúgy igaz a Tv remote-ra, illetve a 2nd TV funkcióra.
-
viharkabat
aktív tag
válasz
A saját tapasztalatok általában 1-1 típusra koncentrálnak, ráadásul az egyéni ízlés erősen befolyásolja a véleményt. Ha visszaolvasol, akkor többször a VA vs IPS fronton voltak viták. Előbbi feketébbet tud adni, utóbbi színhelyesebb (dióhéjban), ízlés kérdése kinek melyik a fontosabb.
Nekem a felsoroltak közül az F6400-ról vannak benyomásaim, annyira nem nyűgözött le, pont a finom színátmenetekkel nem voltam kibékülve, ha közelről néztem.
A Sony 805-öt csak üzletben láttam, viszont annak nagyon tetszett a képe. De ez csak egyszeri benyomás.
Egyébként szerintem focinál nemigen fogsz problémát találni bennük. Gyorsabb sportoknál (jéghoki, rally) inkább, bár paramétereikben ezek elég hasonlók. -
nightshadow
veterán
válasz
Áprilisban már valószinüleg necces lesz F6500-öt beszerezni, mivel jönnek az új modellek. Ha lesz is valahol kapható, ilyenkor megnő az esélye, hogy kiállított vagy visszaküldött tévét fogsz ki.
Az új modellek árai viszont tavasszal nagyon magasak, kb ősz körül fognak normális ára lecsökkenni.
-
w333
félisten
válasz
BeriHampeR #11615 üzenetére
Tessék Link
-
viharkabat
aktív tag
válasz
BeriHampeR #11607 üzenetére
Ezek közül állítólag a Sony a nyerő. De érdemes lehet megnézni a Pana 47ET60-ast is.
Meg léteznek Philipsek, Sharpok, Toshibák, ekkora kerettel célszerű körülnézni. -
w333
félisten
válasz
LG -t az Edge led miatt nem vennék mert csúnyán felhősödik
Én inkább egy Samsung UE50F6500 vennék
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
Nálam az IPS-sek játszanak, a Sony illetve az LG: 47W805 illetve a 47LA740S. Itt én jobbam szeretem a csillogosabb panelt, a mélyebb színek miatt ezért LA740S, ha smart szempont akkor megint csak LG, ha a smart nagyon fontos akkor meg az LA790V.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest