- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Megjegyzem, MMarktban néztem egy 9005-öt, animáció ment rajta.Minden hibajavítót kikapcsoltam rajta.
De láttam panningnál akadozást, pontosabban Stuttert , ugrálást.
Kicsit elszomorodtam. - ezen miért csodálkozol? Pont az a lényeg, hogy BFI-vel hibátlan a mozgás és pont azt nem kell kikapcsolni hanem szépen beállítani. -
-
TCr
veterán
Azt hiszem, hogy X60 volt a típusa, Sony 50W805B-re cseréltem.
Szerettem a Panát, de nem bántam meg a váltást, a W805B egy remek ár/érték arányú széria lett, nagyon szeretem.Viszont úgy érzem, hogy kinőttem, jó lenne nagyobbra váltani képminőségromlás nélkül, erre jelenleg a legolcsóbb megoldás az XE85 lenne, de ahogy fentebb is írtam, eléggé zsebbenyúlós, jóval 400 felett van.
Nemrég hazavittem egy LG 60UH7707-et, hányinger volt a képe PS4-gyel, még HDR módban is (Horizon: Zero Dawn).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest