- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Topicot zárom, van erre megfelelő topic.Bővebben: link
-
gar8
tag
-
gar8
tag
Szia!
Asus Extreme N6600GT 128mb-os VGA.Teljesen origi csomagolásban még nem volt gépben,de gari nincs rá.PCI-os,32k.Ma estig van rá foglalás,de ha nem viszik el esélyes lehetsz. -
várnarancs
addikt
válasz
mocs.genyőce #76 üzenetére
Powerstrip, de azt meg én nem tudom kezelni.
-
mocs.genyőce
csendes tag
Bocs de ezt a RivaTunert én nemtom kezelni ugyanis nem naon értek hozzá, de nincs vmi javaslatod, hogy egy 5200 / 128mb -t egy picit legalább gyorsíthassak??? thx
-
mocs.genyőce
csendes tag
# 70 -> itt a lapom
Megnezem ezeket az alapokat, de lehet nem lesz annyi lovem 3000 es 64/939 eset 22000ert tudnek esetleg vki olcsobban és az általad ajánlott lapokat Te mennyiért tudnád venni? -
várnarancs
addikt
válasz
mocs.genyőce #72 üzenetére
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163 Itt avn egy RivaTuner neveztű progi ezt kell letöltened.
A 6600-ról annyit, hogy sztem jobb lenne 128 megás változat, de csak akkor ha tuningolni akarod.
[Szerkesztve] -
nemtommi
senior tag
válasz
mocs.genyőce #72 üzenetére
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=622
Előbbihez MSI K8N Neo2 Platinum és Neo4 Plat
Utóbbihoz DFI Lanparty NF3 250Gb, ebből nem tudok PCI-E-t de lehet van.
Milyen ez a lapod?
6600 27595Ft? Ha nincs olcsóbb akkor ok.
A többihez pedig: kereső, kereső, kereső! -
mocs.genyőce
csendes tag
Hello!
Bocs de az előző regisztrációmnak nemtom a kódot, mert kitöröltem a levelet
Zakkant vok...
Mennyivel jobb a S939 a S754 nél, és egy 3000 eshez milyen lapokat ajánlanál mind a kettőhöz? (Ha nem gáz, akkor PCI-X eset is meg AGP set is).Mi aza nforce???? Esetleg ez a lapom nem bír egy p4 essel? vagy az is rossz? És 6600 256 mb ramal /AGP/ 27595 ft ért ok?
Szerinted augusztusig zuhannak majd az amd árak?
És a tuning progival mi van? vhol olvastam itt a PH! n de már nemtom hol pls help meee
Bocs ha túl hülye vokde azért kösz h seggícc!!!
(És tisztában vok a gépem milyenségével de azért még reménykedtem, de a BF2, Doom3 hoz elég nem???) -
Viktor77
titán
válasz
Z4 |< |< 4n7 #70 üzenetére
Ragaszkodsz a mostani dolgaid közül valamihez (gondolok itt a lap, proci-ra főleg) ?
Mert ha nem, akkor add el ezt a kettőt, és válts A64-re. Igazából (és most bocs, de az igazság jön), szar a procid, nagyon kevés a ramod, a vidkaridról meg nem is beszélek, az a béka segge alatt van.
Hiába veszel pl. sok ramot, meg brutál videókártyát, ha a procid lehúzza az egész konfig összteljesítményét. -
Z4 |< |< 4n7
csendes tag
( Olyan nincs hogy félig a témába vág???
)
Na annyi problémám lenne, hogy van egy ASUS P4 P800 SE 478 DDR es lapom. Egy 2.8 Celeron proci, 256 M RAM, 120 GB Maxtor, DVD olvasó + CD író...
Le szeretném cserélni a jelenlegi videó kártyámat (FX5200/128MB -> egy nagy rakás ....) + szeretnék 2*512 MB Kingston RAM ot és a tápom lehet
, hogy keves lesz -> Codegen 300 W. Nem értek ezekhez a kompatibilitási dolgokhoz
, ugyhogy nem tom milyen kártyát vegyek, de vmi 6600 GT / 6800 körülire gondoltam, egy 6800 at mennyiért vesztegetnek?
(A memória össz. 23.000 HUF-ért jó árban van? , a videókárira kb. 50-60 ezret gondoltam, a tápra meg max. 15-20 e)
Vagy ha 80-100 ból van más összeállítás is esetleg szívesen fogadom...
Ezeket augusztus végefelé szeretném megvenni, ha esetleg lesz vmi újdonság addig azt is írhatnátok.
És milyen nvidiás tuning progi van ami jó?
kb. ennyi
thx -
badamoa
tag
Picit több: ATI Radeon 9800
-
Drizzt
nagyúr
válasz
várnarancs #67 üzenetére
Fogalmam sincs. Nem láttam még SM3-as vidkarit működés közben. De azért elégidegesítő, ha mondjuk valamikor a jövőben lesz olyan játék, mint most pl.: a BF2, ami nem indul el ti4200, mert a Pixel Shadere nem elég...(asszem 1.1, de lehet más a kevés....)
Tehát nem tudom, de szerintem látványban ma még egyik játékban sem látszik meg. Bár a Far Cryhoz volt pl.: SM3-hoz való patch, de nem tudom, mennyit javított látványban. Sebességen azért emelt. -
Drizzt
nagyúr
Ui.: Szerintetek mennyi a reális ára egy vadiúj 3 év garos, 4ns, samsung ramos, passzív hűtésű r9600 nonpro Elsa kártyának? Amiért még el tudnám adni?
-
Monya78
veterán
Egyszerű!
6600 teljesítménye egyenlő az sima Ati9700-es teljesítményével
gondolom az ATI9700 és az Ati9600XT teljesítményével tisztában vagy...
De a sima 6600-ot azért szeretjük mert nagyon jól húzható...és így már megközelíti a 6600GT teljesítményét, és lehagyja a 9800pro teljesítményét....
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Nos... ha már észrevettem ezt a topicot, érdeklődöm én is.
Már van leadott rendelésem egy GeForce 6600-ra, de jól esne néhány érv illetve adat, hogy miért jobb választás ugyanazon áron, mint a Radeon 9600XT.
Esetleg pár default 3d mark pontszámmal is megtámogathatnátok.
Tuningot egyenlőre hagyjuk ki a dologból. -
mayerlaci
senior tag
Szerintem a topic zárható Bővebben: link
-
várnarancs
addikt
válasz
Panzermeyer #30 üzenetére
Nekem egyik sem fektette meg őket. Mondjuk 1024*768-ban használom, mindene fullon.
-
butush
csendes tag
sziasztok!
kb. 30.000-ért szeretnék videókártyát venni. vélemények nélkül egy GeForce 6600-ost vennék. hülyeséget csinálnék? -
ahavasi
tag
válasz
Szerintem 9800se... jobb mint a 9600xt, és ha még a +4 pipelniet-is sikerül bekapcsolni akkor meg sokkal jobb...
[Szerkesztve] -
tuctuc
aktív tag
Dobozos 9700, nem moddolt 9500, hanem origi 8 pipe, 30k.
-
sasa133
tag
tudom, hogy 30k a határ, de én inkább koplalnék még egy párnapot és vennék egy Chaintech 6600 AGP 128mb-os kártyát. Új, dobozos, 3 év garis bruttó 31500 magyar pénz az ipon.hu-n. Ez azért technológialilag előremutatóbb, mint 9500,9700 stb. üdv!
-
czappa
aktív tag
válasz
Panzermeyer #33 üzenetére
Háát nálam 64bites 9600np-vel megy az nfsu2 102*768ban és jól, nagy ritkán szaggat csak be egy picit, (füst a startnál pl.) szóval nálad mennie kéne rendesen.
oké motion blur ki van kapcsolva. -
danilla
őstag
Nem kell valakinek egy geXcube 9600pro valakinek ?
Alapon megy 398/202 nem nagyon húztam még fel!
Mondjuk 20k-ért ha valakit érdekel írjon bátran!
-
Dilikutya
félisten
Anizo? FSAA?
Na és a Doom3? És kimondtad a kulcsszót: csak 1024.
Az NFSU2 az más tészta, 8500-ön is megy szépen 1024-ben, ennél komolyabb kártyákon magasabb felbontáson is simán.
A lényeg, hogy a tavalyi csúcskártyákkal már erősen kompromisszumokra kényszerülhetünk. A Doom3 már 1024-ben sem nagyon javasolt FSAA-val a 9800pro-n. Játékok esetében NINCS időtálló videókártya. -
Boyfish
senior tag
válasz
RobiTheHun #40 üzenetére
nincs +4 pipe és posta sem játszik, sürgősen kell a lóvé
-
Boyfish
senior tag
Xpertvision 9800se 256bites, új 1 év garival 380/600 2.5ns-os ramok vannak rajta(BGA) 31k?
-
Suliro
senior tag
válasz
Panzermeyer #35 üzenetére
nem tom, de játszva el kellene vigye mind a két game-t
-
Panzermeyer
tag
nagy baj nincs, 3d mark meg minden hozza az eredményeket, ez a 2 játék viszont odabaszott a konfigomnak, fogalmam sincs hogy miért
nfsu2 mentéseit saját felhasználóm alól nem tudtam kimásolni, mert új windowsom van, úgyhogy mostmár szarok rá, mohpa-ra meg nincs 4 gigám, ezekkel nem játszok és kész, majd ha kedvet kapok valamelyikhez, utánajárok hogy mi a gond
ja, van egy olyan érzésem hogy a mi videokártyánk hajszálra megegyezik -
Suliro
senior tag
válasz
Panzermeyer #33 üzenetére
akkor nagy baj van a gépeddel
-
Panzermeyer
tag
jah, nálam ezzel a konfiggal ami a nevem alatt van, nfs u2 800x600-ban van jól játszható 50 fps körül, 1024-ben néhány helyen 20 alatt járt...
mohpa 1024-ben teljesen játszhatatlan 15 folyamatos, 800-ban nem próbáltam mert nem éri meg a szenvedést hogy fél giga rammal 4 percig tölti a pályát...
ehhez képest a call of duty extra grafikán 12 mp alatt hoz be egy pályát, szal ennyit erről -
Suliro
senior tag
titaniumon elmegy az u2 amúgy; TUDOD EZT A HARDVER PIACBA KELLENE!!!!!
-
hardzsi2
aktív tag
válasz
Hát szerintem meg nem. Egy R9500-as kissé húzva szépen viszi a mai cuccokat is, igaz, FSAA, anizo és egyéb csilli-villik nélkül. Persze vas is kell alája.
Jelenleg NFSUG2, FlatOut, HalfLife2 1024-ben, DOOM3 800x600-ban közepes beállításokkal fut, gyönyörűen. Amikor u.ezen vid.kártya alatt egy Celeron1.7@2.0 volt felennyi RAMmal, fenti játékok akadtak mint sz@r. -
Dilikutya
félisten
válasz
Panzermeyer #27 üzenetére
Persze csak akkor időtálló a 9700pro, ha nem játszol vele
Manapság van ami a tavalyi csúcs 9800pro-kat is két vállra fekteti.
-
Matt-OPT
aktív tag
Nagyon köszi a tippeket/véleményeket!
-
Panzermeyer
tag
hiba lenne új kariba fektetni, főleg 9600-asokba amikor használtba kapsz ennyiért egy nagyon nagyon időtálló 9700 Pro-t, ami egy alaposan húzott 9600 XT-t is lever
nézz szét a használtpiacon, nagyon jó karikat találni... -
Dilikutya
félisten
Ha 30k a keret, abba már bőven belefér egy normális 9600pro is. De ha jól akarsz járni, akkor Asus és a Gecube gyárt jóféle 9550-es karikat. Azok már gyárilag is a 9600pro órajele környékén mennek, de talán kis rásegítéssel a 9600xt-t is bírják. A Gecube biztosan annyin megy, az Asus 9550GE-ben nem vagyok biztos, de hogy fel lehet addig tornázni, az 100%.
-
Matt-OPT
aktív tag
Bruttó 20-30e Ft-ig várok ötleteket Radeon kártyákra. Én ezt néztem ki -> ASUS Radeon 9600 SE/TD Mik a tapasztalatok vele, milyen vétel lenne?
-
RobiTheHun
tag
Ajánlatokat várnék a témában.
-
LOoZzY
csendes tag
Sapphire radeon 9600xt 31,5 k ért minden tartozékkal eladó, ha érdekel valakit írjon mailt!
-
Tommmmka
senior tag
Bőven lealázza a 9600-okat. mivel erre épül a 9800 szal azért nem gyenge. (tudom volt 9600-am) most én is egy9700-at ''koptatok'' és tökéletesen megvagyok vele elégedve!
-
salgado
tag
válasz
Blackhole159 #1 üzenetére
használtan ati 9700,vagy 9500@9700,a legjobb ,legolcsóbb vétel,és lealázza a 9600-okat még mindig.
-
Tacso
aktív tag
Nekem is a7n8x-be megy a 9600 Pro, mégsincs vele semmi gond...!
Szerintem mindenképpen ATI-t vegyél->mondjuk 9600 Pro-t/Xt-t vagy esetleg valamilyen gyárilag tuningolt 9550-et...!
Az a kari amit kinéztél szerinte egy kalap sz@r az árához képest, ugyani csak 64 bit-es memvezérlővel látták el...! -
Medical
aktív tag
Én is videokártyát akarok cserélni és Nekem is kb.30e. van rá.
ASUS (nvidias) alaplapba egyesek szerint gond nélkül megy az ATI mások szerint, pedig sok bajom lesz véle, ezért csak GeForce kártyát javasolnak.
pl. ASUS V9560XT FX 128MB
ez mi felénk bruttó kb. 29e Ft.
Mit szóltok mind e-hez? -
Blackhole159
csendes tag
köszi a segítséget
-
Nono
csendes tag
válasz
Blackhole159 #13 üzenetére
fx 5ös szériát sztem felejtsd el!!!!!! 9600!!!!! ami jo az a titanium sorozat meg az új 6os sorozat, nekem is az van
-
Blackhole159
csendes tag
Asus V9520Magic 8x AGP 128MB DDR TV out
erről mi a véleményetek, jó?sapphire 9600pro 128mn advantage-nél jobb? -
Nono
csendes tag
válasz
Blackhole159 #10 üzenetére
Sajnos ha ez bruttó akkor marad a sima 9600
Ha nettó akko 9600xt -
Narancs
őstag
válasz
Blackhole159 #3 üzenetére
Itt a PH! -n igen...
-
Blackhole159
csendes tag
háát igen, de annyim nincs
-
Nono
csendes tag
válasz
Blackhole159 #8 üzenetére
40eFTért már nagyobb választási lehetőséged lenne
-
Blackhole159
csendes tag
az kár
-
Nono
csendes tag
válasz
Blackhole159 #6 üzenetére
Alsó közép de csak PCIExpresses
-
Blackhole159
csendes tag
X600PRO-ról milyen véleményetek van?
-
Blackhole159
csendes tag
bocs, de újjat szeretnék
-
Nono
csendes tag
válasz
Blackhole159 #1 üzenetére
Hi
Nekem van egy Vivos MSI ti4400 eladó -
Blackhole159
csendes tag
aha, és ezek 30000 alatt vannak?
-
Narancs
őstag
Ha új kell, akkor 9600XT vagy jól húzható 9800se 256bit ref nyákos...
Ha használt is jó, akkor Radeon 9700, ha találsz, bár nagyon sokan keresik mostanában... -
Blackhole159
csendes tag
kérlek segítsetek
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest