Aktív témák
-
SimonMágus
senior tag
G@bókám, te valamiért megsértődtél rám
Csak hogy pontosabban idézzek: adok érte 26 ropit, mert ez a kisker nettója, (nem azért, mert ''nekem ennyit ér''), olyan helyen ahol felhívtam őket és volt nekik. Meg is mutattam a linket, magad is ellenőrizhetted35k pedig bőven kisker bruttó felett van, de rakd csak fel nyugodtan
Azt pedig, hogy a linket nem közszemlére tettem, hanem priviben küldtem, és nem azt mondtam, hogy ''te h..ye s..mó, hogy mered kisker bruttó felett adni'', azt hiszem etikus magatartás volt... de ha berágtál, berágtál, szíved joga...
Ezek után viszont bármikot szeretettel várlak, adok neked több mágikus seggberúgást, ingyen és bérmentve
Vigneau, bocs az offért, de úgyis tudod hogy priviben milyen ''keményen és undorítóan'' alkudoztam veled, ezt viszont szó nélül nem hagyhattam
Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest