- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
- 

Vigneau félisten Uraim! 
 Köszönöm mindenkinek az upokat! 
 A RAM-ok immáron Attiskaaa-nál vannak. Amint visszajelez és megnyugtat megelégedéséről, záratom a topikot.
- 

Vigneau félisten A RAM-ok félretéve Attiskaaa-nak. 
 Ettől függetlenül egy esti upnak megteszi. 
- 

Vigneau félisten válasz  Mephistoka

üzenetére Mephistoka

üzenetéreMég csak félre raktam neki. A számból viszont nem akarok s*gg*t csinálni, ezt - remélem - megérted. Nem tartanám etikusnak a részemről, ha visszakoznék. 
 Azonban ha nem jelentkezik vasárnap ebédig telefonon - vagy személyesen -, akkor még meglesz úgyis a RAM. Ha még így is kell Neked, beszélhetünk majd a dologról, ha még aktuális lesz mindkettőnk részéről.
 U.i.: Most látom, Te már írtál is korábban, csak Achinak címezve. Azért voltál nekem annyira ismerős. Ha még meglesz a RAM, akkor Téged részesítelek előnyben az esetleges többi érdeklődővel szemben.
 [Szerkesztve]
- 

Vigneau félisten Jó reggelt. A RAM-ok félretéve Attiskaaa-nak, aki - remélem - időben elolvassa majd a privimet.  
- 

éN79 addikt Csak hogy a két potenciális vevőjelölt érdeklődését erősítsem!  
- 

Vigneau félisten válasz  Attiskaaa

üzenetére Attiskaaa

üzenetéreÉrtem. És mennyire gondolod komolyan a vásárlást? Szombaton megyek át amúgy Piliscsévre, valamikor délelőtt indulok Ceglédről. (Szóval addig lesz lehetőségünk lebeszélni a dolgokat. Utána csak 2 hét múlva járok arra ismét.) Anyósoméktól utána bármikor átmehetek a szomszéd faluba.  Kérdés, mennyit ajánlasz a RAM-okért. Kérdés, mennyit ajánlasz a RAM-okért.
 Tibiajax: Semmi gond, még az eladás amúgy sincs lefutva.
 U.i.: Ma csak este leszek gépközelben, kizárásos alapon marad a telefonos elérési lehetőségem, ha valakinek felkeltette az érdeklődését a portékám és sürgős a dolog.
- 

Tibiajax nagyúr  Tuti nem megyünk le érte vidékre,az biztos,sajna... Tuti nem megyünk le érte vidékre,az biztos,sajna...
 Kár h nem Bp-en vagy,könnyebb lenne (nekünk..)
 UP
- 

Mephistoka tag Csáo achileus! Mizu veled? Na amugy ha sikerul eladotok a ramomat akor megveszem 40 k ért! Elöre is thx A ramom 1*512 kingmax hardcore 12k  
- 

S.Feri őstag Nem árul itt valaki jó tuningramokat 38K körül? G.Skill lenne a legjobb.  FEL! FEL!
- 

SimonMágus senior tag  
- 

éN79 addikt Ha 9-kor nem is, de most már aztán tényleg illik reagálni a remek ramokra.  
- 

éN79 addikt No, 9-kor már illik felébredni a potenciális vásárlóknak (is)! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 [Szerkesztve]
- 

S.Feri őstag Fel! 
- 

éN79 addikt Demostmáraztánténylegmindjártmegyekhaza UP! 
- 

éN79 addikt Up! neked!  
- 

Tibiajax nagyúr 35-ért vinném. 
- 

Attiskaaa tag No! Irányár témája? Nem akutalizálod kicsit?  
 [Szerkesztve]
- 

1face senior tag Up, vagy MI VAN? 
- 

S.Feri őstag Biztos azért nem viszik mert nem tudják milyen jól lehet veled alkudni.  
- 

Vigneau félisten Köszönöm mindenkinek.  
 Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, megvan a váltótípus. Tehát ezek után már csak kp-s ajánlatokat tudok elfogadni a jövőben. Alkudni lehet, hátha meg tudunk egyezni. 
- 

S.Feri őstag Fel! 
 Lassan elszállnak annyira mennek ezek a ramok.
- 

SimonMágus senior tag  up up 
- 

hupp 
- 

karesz501 senior tag UP a szuper RAM-oknak! 
 Ha nem most vettem volna 2x512mb winbond utt chipes GSkill-t akkor vittem volna a tieidet szó nélkül, pláne ennyiért... 
- 

éN79 addikt UP!  és Nocsak! és Nocsak! (#100-->#108) (#100-->#108)
- 

S.Feri őstag Fel! 
- 

vazimódó senior tag Ebéd közeli upp.  
- 

S.Feri őstag Fel! 
- 

Vigneau félisten Lefekvés előtti UP.  
- 

Vigneau félisten válasz  SimonMágus

üzenetére SimonMágus

üzenetéreKöszi az up-ot és a Te utolsó mondatod is.  Öregszem, néha félreértek ezt-azt. Öregszem, néha félreértek ezt-azt. 
- 

SimonMágus senior tag Upsz, asszem félreértettél, gabónak ment a levél, abszolúte nem rád gondoltam, dehogy sértettél meg/feketítettél be  
 Egyébként g@bóval priviben megbeszéltük, hanyagoljuk egymást a jövőben 
 UP neked, és a tuti ramjaidnak 
 (és köszönöm az uccsó mondatot, ez fordítva is áll ) )
- 

Vigneau félisten válasz  SimonMágus

üzenetére SimonMágus

üzenetéreNincs ebből semmi gond. Ha pontosan megnézed, nem nevesítettem, hanem egy általános jelenséget írtam le, amivel Ti is találkozhattatok már a PH!-n jó párszor. Hidd el, jó sokan így állnak a dolgokhoz. 
 Veled korrektül elbeszélgettem , nem is panaszkodtam Rád. Ha úgy érzed, hogy befeketítettelek volna, akkor itt szeretnék Tőled elnézést kérni. Sajnálom, ha túl félreérthetően fogalmaztam volna és ezzel kellemetlenségeknek tettelek ki. , nem is panaszkodtam Rád. Ha úgy érzed, hogy befeketítettelek volna, akkor itt szeretnék Tőled elnézést kérni. Sajnálom, ha túl félreérthetően fogalmaztam volna és ezzel kellemetlenségeknek tettelek ki. 
 Te egy rendes srác vagy a szememben.
 [Szerkesztve]
- 

g@bo nagyúr válasz  SimonMágus

üzenetére SimonMágus

üzenetére 
- 

SimonMágus senior tag G@bókám, te valamiért megsértődtél rám  
 Csak hogy pontosabban idézzek: adok érte 26 ropit, mert ez a kisker nettója, (nem azért, mert ''nekem ennyit ér''), olyan helyen ahol felhívtam őket és volt nekik. Meg is mutattam a linket, magad is ellenőrizhetted 35k pedig bőven kisker bruttó felett van, de rakd csak fel nyugodtan 35k pedig bőven kisker bruttó felett van, de rakd csak fel nyugodtan 
 Azt pedig, hogy a linket nem közszemlére tettem, hanem priviben küldtem, és nem azt mondtam, hogy ''te h..ye s..mó, hogy mered kisker bruttó felett adni'', azt hiszem etikus magatartás volt... de ha berágtál, berágtál, szíved joga...
 Ezek után viszont bármikot szeretettel várlak, adok neked több mágikus seggberúgást, ingyen és bérmentve 
 Vigneau, bocs az offért, de úgyis tudod hogy priviben milyen ''keményen és undorítóan'' alkudoztam veled , ezt viszont szó nélül nem hagyhattam , ezt viszont szó nélül nem hagyhattam 
- 

Vigneau félisten Az azért egy picit kevéske ám... Szeretem, mikor valaki azt mondja: ''Nekem ennyit ér.'' Jó, nekem meg többet.  
 Én nem szoktam magam hagyni. Ha valaki megadja a tisztességes árát a cuccnak, akkor az csak öröm az ember számára. A lehúzósos üzletet meg csak azzal lehet eljátszani, akinek nagyon sűrgős az eladás. Én viszont ráérek... 
Aktív témák
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tuti nem megyünk le érte vidékre,az biztos,sajna...
 Tuti nem megyünk le érte vidékre,az biztos,sajna... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és Nocsak!
 és Nocsak!