- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
Aktív témák
-
Macilaccc
tag
Nagyon jó kis ramok, csak sajna nem hiszem, hogy ezt én megtudnám fizetni! Egyenlőre csak azt tudom mondani, mint eddig, hogy ha nem tudod beszámítani, akkor várnom kell még, hátha vki elviszi itt a ramom, és akkor tudok utánna másik ramot venni, vagy ráfizetek a samsungra.
Sajnos ez a két modul van csak a gépben, és ugye ram nélkül meg nem megy a gép, amire meg ugye szinte minden nap szükségem van.
Ramcsere mondjuk csak a procc tuning miatt lenne aktuális, mert akkor a 3ghz-s procim mehetne 4-en, a ramok meg ugye 4/3 al mennének, a mostani 1:1 helyett! Remélhetőleg ez gyorsítana a gépen!
Csak halkan kérdezem meg : Mi az ára amúgy a ramjaidnak? Everest eredmények vannak róla intel procinál? Az én samsungjaim olvas : 6800, ír 2500 p4-el
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest