- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
roPHka
senior tag
van itt egy eléggé nem szép állapotban lévő midi atx házikóm (3+1férőhelyes), állótápos.
egy soltek slot1-es lap volt benne anno. megvan neki 2db takarómeleze is, az fdd-hez meg nem kell mert az rejtett.
a teteje karcos meg ilyesmi, de azt lefested meg az oldalait és ennyi. a műanyag eleje meg az évek során már picit besárgult.
íme:
Ha kell akkor a tápokkal együtt viheted az egészet 2000 Ft-ért -
roPHka
senior tag
Ja tudom, ezért is mondom, hogy hanyag vagyok mostanában, mert összevissza válaszolok a privikre is, néha elveszek köztük, meg amúgyis, meglátszik rajtam
... mindegy, majd stabilizálódik a jelenlegi helyzet, és nem leszek ennyire szétszórt
Amúgy házam talán van itthon, vmi kisebb miditorony.
Megnézem később, ha otthon leszek. -
Lortech
addikt
Küldtem az első privit, egy hét késéssel válaszoltál, és akkor már aktualitását vesztette, mivel a lehetséges találkák már a múltat jelentették. Aztán küldtem egy másikat, arra meg egyáltalán nem érkezett válasz, kerestelek msnen is, de away voltál. Nekem is kiment a fejemből utána, meg már lemondtam róla, azt hittem már elpasszoltad. Még mindig kérdés, nincs egy házad is melléjük?
Mert most csak tápra nincs szükségem, hanem házzal együtt kéne, de akkor már mind1, ha megveszem együtt.
-
roPHka
senior tag
Jogos, csak a privik között mai napig elkeveredek, és néha elfelejtek válaszolni egyeseknek
, aztán mivel te sem nagyon kerestél miután írtad, hogy közbejött valami, meg van most fontosabb dolgod is, utána nekem is kiment a fejemből ez az egész tápos téma. Ettől függetlenül azért elnézést érte, mostanság egy kicsit hanyag vagyok
-
-Nemtom-
őstag
ha Bp-i vagy, kor holnap vinném a tápokat
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
Nem jársz Fehérvár környékén ?
-
roPHka
senior tag
up
-
roPHka
senior tag
Ráleltem eme csodás topikra és a tápokra is, úgyhogy még mindig aktuális
-
roPHka
senior tag
Codegen 8cm ventis P4 ATX 350W
(eddig a konfigom szolgálta, csak felváltotta egy nagyobb teljesítményű tápegység, illetve múltkor leejtettem fél méter magasságból véletlenül, azóta mintha egy picit sercegne, de ugyanúgy működik)
Acorp 250W ATX tápegység
Ez a kettő lenne Ł-adó 1.500 Ft-ért.
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest