Aktív témák
-
roPHka
senior tag
van itt egy eléggé nem szép állapotban lévő midi atx házikóm (3+1férőhelyes), állótápos.
egy soltek slot1-es lap volt benne anno. megvan neki 2db takarómeleze is, az fdd-hez meg nem kell mert az rejtett.
a teteje karcos meg ilyesmi, de azt lefested meg az oldalait és ennyi. a műanyag eleje meg az évek során már picit besárgult.
íme:
Ha kell akkor a tápokkal együtt viheted az egészet 2000 Ft-ért -
roPHka
senior tag
Ja tudom, ezért is mondom, hogy hanyag vagyok mostanában, mert összevissza válaszolok a privikre is, néha elveszek köztük, meg amúgyis, meglátszik rajtam
... mindegy, majd stabilizálódik a jelenlegi helyzet, és nem leszek ennyire szétszórt
Amúgy házam talán van itthon, vmi kisebb miditorony.
Megnézem később, ha otthon leszek. -
roPHka
senior tag
Jogos, csak a privik között mai napig elkeveredek, és néha elfelejtek válaszolni egyeseknek
, aztán mivel te sem nagyon kerestél miután írtad, hogy közbejött valami, meg van most fontosabb dolgod is, utána nekem is kiment a fejemből ez az egész tápos téma. Ettől függetlenül azért elnézést érte, mostanság egy kicsit hanyag vagyok
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ford topik
- Horizon Forbidden West
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest