- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord!
csendes tag
Szerintem ez olyan mint a gépnek a ram...
Amikor 512-ről 1024 bővítettem nem lett gyorsabb az xp... pedig vártam.... DE! Amikor 8-10 alkalmázas fut egyszerre egyidőben akkor (egyikse gyorsabb) de mondjuk egy alt-tab kombináció eredménye nem másodpercek, hanem szemvillanás kérdése... és nincs várakozás, darálás, frissítgetés, ablakkeretvonszolás, stb...
szerintemvalami ilyesmi lehet a 8mb-os cache HDD-nél is és tapasztalataim azt mutatják, hogy nem lesz gyorsabb, de nagyobb terhelésnél kiegyensújozottab teljesítményt nyújt, és nem fogja vissza az egész rendszert.
Máskülönben aki digizett már mondjuk valamiféle többórás tömörítettlen videót annak ez nem kérdés...
Próbáljátok ki egyszerre több, nagy álomány törlése, írása, olvasása közben és még egy kis swap izzasztás is mehet neki... tuti lenyomja a 2 mb-osokat...
de akinek nincs rá szükség, annak még lehet
egy mozi, vagy pár üveg sör árát meg érdemes beforgatni... ;-) (na jó a sör az rossz példa volt....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egy mozi, vagy pár üveg sör árát meg érdemes beforgatni... ;-) (na jó a sör az rossz példa volt....)