Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord!
csendes tag
Szerintem ez olyan mint a gépnek a ram...
Amikor 512-ről 1024 bővítettem nem lett gyorsabb az xp... pedig vártam.... DE! Amikor 8-10 alkalmázas fut egyszerre egyidőben akkor (egyikse gyorsabb) de mondjuk egy alt-tab kombináció eredménye nem másodpercek, hanem szemvillanás kérdése... és nincs várakozás, darálás, frissítgetés, ablakkeretvonszolás, stb...
szerintemvalami ilyesmi lehet a 8mb-os cache HDD-nél is és tapasztalataim azt mutatják, hogy nem lesz gyorsabb, de nagyobb terhelésnél kiegyensújozottab teljesítményt nyújt, és nem fogja vissza az egész rendszert.
Máskülönben aki digizett már mondjuk valamiféle többórás tömörítettlen videót annak ez nem kérdés...
Próbáljátok ki egyszerre több, nagy álomány törlése, írása, olvasása közben és még egy kis swap izzasztás is mehet neki... tuti lenyomja a 2 mb-osokat...
de akinek nincs rá szükség, annak még lehet
egy mozi, vagy pár üveg sör árát meg érdemes beforgatni... ;-) (na jó a sör az rossz példa volt....)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
egy mozi, vagy pár üveg sör árát meg érdemes beforgatni... ;-) (na jó a sör az rossz példa volt....)