- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
pyrannha
senior tag
Ennyire béna lennék?
-
pyrannha
senior tag
Hát ezt nem vágom! Beírtam, el is kezdett dolgozni, meg minden, de amikor kész van, akkor ugyanaz a helyzet, mint az előbb! A film hossza marad, de a mérete duplázódik!
-
pyrannha
senior tag
És hogy kell Virtualdubbal összefűzni?
-
pyrannha
senior tag
Nah, néztem TotalCommanderrel, de csak annyit értem el vele, hogy csinált egy olyan fájlt, ami megeggyezik a két mpg fájl méretével, de a film 50 perces, tehát a film méretét megduplázta, de a film hosszát nem eggyesítette!
Egyébkényt meg 99 perces cdre simán kitudom írni! -
pyrannha
senior tag
Hi!
Na szal, az lenne a problémám, hogy van pár olyan filmem, ami 2 db avi fájlból áll, és miután ezeket átkonvertálom VCD-be, 2 db 450 megás mpg fájlom marad, amiből szeretnék egy fájlt, hogy ne keljen 450 megáért 1 cd-t elpazarolni! Na szal, hogy kell két mpg-ből eggyet csinálni úgy mintha az eredetileg is egy lett volna!(folyamatosan játsza le) Vagy az megoldható, hogy fogom a 2 mpg fájlt és úgy írom meg a vcd-t, hogy az MPEGAV könyvtárba mind a két fájlt berakom, és úgy írom meg? Vagy azt úgy nem tudja lejátszani az asztali DVD lejátszó?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest