- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bladegery
senior tag
válasz
ZSZS-CMSC #1312 üzenetére
Viszont az oprendzsereknek is tamogatniuk kellene valamilyen virtualis kepernyoernyoket, mert nekem a mostani ultrawideokkal is az a bajom hogy szexi meg minden, de sokkal egyszerubb valamit kihuzni egy masik monitorra, mint atmeretezgetni az ablakot es berakni melle.
-
bladegery
senior tag
-
-
bladegery
senior tag
Csak nalam ilyen szar az amd drivere?
Allandoan osszezavarodik, most pl. nem tudom kikapcsolni az eyefinity-t -
bladegery
senior tag
válasz
hszilard666 #1257 üzenetére
Volt ilyen?
Nagyon gaz ha ez igaz. -
bladegery
senior tag
Hi!
Masnak is volt olyan furcsa hibaja hogy eyefinity kikapcsolas utan meghulyul a gep?
Nekem ahogy mozgatom az egeret furcsa hangokat ad ki es nem erzekel klikkelest, csak resi segit rajta. -
bladegery
senior tag
Ket monitorral nem sok ertelme van a jateknak, mivel pont a kozepe hianyzik az akcionak, en maximum valami strategianal tudnam elkepzelni.
sli-be nem erdemes beruhazni a 460-bol, egy eros vgaval sokkal jobban meg lehet oldani, kevesebb a hibalehetoseg, manapsag amugy is eleg rossz a cf/sli tamogatasa a jatekoknak.
Monitor vasarlassal kapcsolatban annyit, hogy erdemes meretbe es felbontasban is ugyan akkorat venni ha egymas mellett akarod oket hasznalni, a legjobb persze ha azonosak. -
bladegery
senior tag
válasz
ZSZS-CMSC #1216 üzenetére
Nagyon varom en is ebben torom a fejem, csak az tart vissza hogy a mostani asztalommal lehet hogy nem mukodne a dolog, igy azt veszek elobb.
Annyit kerdezhetek hogy milyet/honnan es mennyiert vettel amugy?
En kb. ezt talaltam az orszagban ami jonak tunik, de lehet rossz helyen neztem. -
bladegery
senior tag
Nem tudom hogy erteni fogjatok-e amiro beszelek, de az lenne a kerdesem hogy kikapcsolhato-e a windows azon funkcioja mi "megakasztja" az egermutatot a felso sarkokban amikor lassan van mozgatva az eger?
Remelem ertheto hogy miro beszelek es kosz elore is.Itt egy par hetes kep az en setupomrol, a lenyeg nem valtozott azota:
-
bladegery
senior tag
válasz
Pizsipazsa #1164 üzenetére
Mondjuk a 7870-es sem crysis 3 eyefinity-re lett tervezve szerintem, szoval normalis jatekhoz kartyacsere is kellett voln.
-
bladegery
senior tag
válasz
Peathee #1128 üzenetére
Ha be van kapcsolva, akkor kapcsold ki az eyefinity-t a catalystban.
Ha nem talalsz ilyet akkor a windows beallitasaiban alitsd kiterjesztett modra a ket szelso monitort, ha nem akar sikerulni, akkor probadl egyuesevel radugni es utana jatszani ezekkel.Ja es szerintem o nem a windows+p-re gondolt, hanem csinalt egy eyefinity meg egy normal aszatli profilt catalystban es arra alitott be billentyukombot.
-
bladegery
senior tag
Kosz a tippeket, lehet valami hasonlo lesz belole, de meg mindig nem vagyok benne biztos hogy kell-e ez nekem.
-
-
bladegery
senior tag
Hi!
Nekem hardveres kerdesem lenne, esetleg valaki nem tudja hogy hol vagy milyen neven tudok talalni valamit ami osszefogja a monitorok felso sarkat?
Pelda.
Kosz. -
bladegery
senior tag
Hi!
Milyen monitort ajanlotok 3 monitoros mokahoz?
En 3 22 col koruli 1080p-sben gondolkodtam, van ami kulonosen ajanlott ehhez? aminek keskenyebb a szele peldaul?
Kosz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Légies iPhone halvány színei
- Linux haladóknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP OMEN 3080Ti
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest