- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
Ha hülye kérdés, akkor sorry, de van olyan 2.1-es vagy 2.0-ás rendszer amihez van távirányító ?
-
sasa134
addikt
válasz
dudika10 #6787 üzenetére
Értem.
A 2.0-ában kicsit zavar, hogy nem lesz esetleg elég a basszus. Persze meg kellene hallgatnom pár 2.0ás dolgot, és lehet változna a véleményem. A 2.1-nél esetlegesen a középtartomány lehet gyengébb, ha jól tévedek. Szóval végülis mindkét rendszerben kell kompromisszum - ez természetese. Ebben az árgategóriában meg főleg.Azért köszi a tippet, igyekszem vhol meghallgatni egy Genius sztereót. Sajna itt Győrben erre nem sok lehetőség van
Még annyi kérdés, hogy ha egy 2.0-át kötök a TV-re ( gondolom a füles helyére jack-kel), akkor a TV távirányítójával tudom a hangerőt állítani? Bocs ha láma kérdés volt, de az vagyok a témában.
-
sasa134
addikt
sziasztok,
sokat olvasgattam a topicot, és rengeteg hasznos infót találtam amiket ezúton is köszönök.
Otthonra, egy kb 25nm-es nappaliba szeretnék vmi 2.1-es cuccot. Főleg zene, kis játék TV-n meg filmek lenne a fő profil. Ebben a sorrndben és fontosságban. Zene főleg hangszeres: indie, pop-rock, jazz, elektro nem jellemző.Nem vagyok vájtfülű, de azért gagyit nem szeretnék és mivel nappaliba kéne, fontos a megjelenés. 5-1-re nem nagyon van szükségem mert nincs sok 5.1 filmem, leginkább divx/mkv megy. Én az itt sokak által ajánlott Genius/Logitech cuccok helyett a Mode Com MC-2110-et néztem ki. Van esetleg valakinek ilyen? A ph-s teszt elég pozitív és tetszik a megjelenése is. Megvehető szerintetek? 13500Ft-ért nekem korrektnek tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest